Šikana za PN pre Covid
Dnes mi volala vytocena veduca, že ona ma informáciu, že na covid sa pnky nevystavuju, lebo je to zrušené, ze covid uz neexistuje a že sa chodí s covidom normálne do roboty, ze nan pnka neplatí. Ja jej hovorím, mam pn riadne vystavenu lekarom, nie je mi dobre a do roboty sa vrátim ked budem fit. Som tak vytocena a smutná zároveň, že som to potrebovala dostať zo seba. Mýli si to so zrušením karantény od marca 2023, kedy covid zaradili do zoznamu respiračných ochorení, ale to môj problém neni. Chápete to zmýšľanie, že si niekto môže myslieť niečo takéto, ze by zakon prikazoval chodit choremu do roboty a ohrozovat ostatných? Mne to rozum neberie. Ona vlastne ani nevedela, ze uz sa vsetky pn vystavuju elektronicky, neposielaju sa papierové listky ako kedysi, ešte aj to som jej musela vysvetľovať.
Od mojej lekárky som ostala obrovskú pochvalu, že som som si urobila test doma, a nenatrepala sa jej s covidom do čakárne, lebo momentálne to ľudia podceňujú, a ohrozuju dalsich. Ona mava 80 percent pacientov v čakárni 60+, staré babky, pred operačné vyšetrenia a tak, ved by mi to svedomie nedovolilo tie babičky ohrozovat. Pre mňa banalny covid , môže byt pre ne smrtelny.
Ani nehovor...my sme celá rodina boli posledny rok veľmi chorí chrípka, angína, covid, seknute kríze, rezanie zubov pomaly nebol mesiac, aby sme boli fit.Tak sa drz

@luccija môj manžel rok dozadu v septembri najprv covid, v októbri mu zistili plucne chlamýdie a v novembri mu vyskočil cukor na 23. Ja som mala covid v apríli, odpísana na mesiac, 3 antibiotika za mnou, vitamínové infúzie... a potom ti niekto s posmeskami povie ze covid uz neexistuje a pn je neoprávnena