icon

Skladník/triedič v pekárni

tomastomas1
4. feb 2022

Máte niekto skúsenosti s touto pracou?

brembo
4. feb 2022

nie ale kolega tam pracoval. No pravdu povediac,málo platená hrozná robota.
Bud si v pekelnej horučave alebo ukrutnej zime prípadne striedaš oboje.

tomastomas1
autor
4. feb 2022

@brembo tak to si ma nepotešil mňa skôr odrádza to ze v kuse len nočné lebo podstate to je zevraj práca kde pripravujem šoférom pecivo

brembo
4. feb 2022

nabeháš sa ako kon,dnu von,pri peci je horuco,vonku zima. Chodíš do roboty v noci,alebo nad ránom,takže spíš cez den. A to každý den,možno len v sobotu nie,ked nepeču.Kontroluješ množstvo a druh tovaru,ked niečo niekde chýba,na vine si ty. Ked tam maju i mraziaci box -40,tak zistíš,čo je to zima.

tomastomas1
autor
4. feb 2022

@brembo to som nevedel ze musím ešte aj pri pec chodiť... Som si myslel ze to proste niekde je nachystané a ja to len pripravím šoférom.. Tak toto veru nieje dobre 😏

brembo
4. feb 2022

tak pekári to vyhodia z pece a nechaju to chladnut,takže pre výrobky musíš zvačša ta chodit k peci. Ale to záleží od pekárne,ako to tam maju. Ved skusit možeš,ked sa ti nebude páčit,tak do 3 msiacov možeš kedykolvek odíst. A uvidíš sám,že ako budeš zvládat nočné,lebo tie su záhul na organizmus a psychiku.

tomastomas1
autor
4. feb 2022

@brembo však to ze ja potrebujem niečo aspoň na pol roka kvôli hypotéke 😏 a zato pol roka v kuse nočné je dosť kruté...

brembo
5. feb 2022

Ja robím aj nočné a viem velmy dobre,ako človeka odrovnaju. Dá sa na to zvyknut,ale jedna nočná zničí človeka viacej,ako 3 denné po sebe.Ja mám 12 hodinové smeny