Sklamanie z novej práce
Dievcata prosim o radu co by ste robili na mojom mieste. Som 2 tyzdne v novej robote a trosku zi uz zacinam uvedomovat realitu. Asi to nie je to co som chcela.... Ked mi prisla ponuka bola som nadsena, ale teraz to zo mna vyprchalo ked to cele vidim. Co by ste robili? Hladat nieco ine?
Pokial je to skutocne tak, ze tu pracu robi nechces, tak si hladaj nieco ine. Z prace zatial neodchadzaj. U nas sa stalo nedavno nieco podobne, ze nastupila velmi fajn kolegyna, ale bohuzial jej praca nesadla. Vobec to nebolo to, co chcela robit, tak odisla a uz ma aj inu pracu, ktora jej viacej vyhovuje.
@anonym_autor co presne tá prekvapilo? O akú pracu ide?
@anonym_autor co presne tá prekvapilo? O akú pracu ide?
@dennissa16 v skolstve😀
Co robis a co to podla ponuky malo byt? Mas skusobnu, mozes kedykolvek odist. Na druhej strane sa vynara otazka - ako je to s ponukami prace u vas v okoli, mozes odist a ostat bez prijmu alebo prijem potrebujes? Nie je ziadne terno robit pracu, ktora nas nebavi. Pokial vsak na vyber velmi nie je a musime sa prisposobit vela veciam (skolky, skoly...), tak na urcite obdobie treba zatat zuby
@dennissa16 v skolstve😀
@anonym_autor čo v skolstve? Pedagogický zamestnanec? Odborný? Nepedagogický?
@dennissa16 v skolstve😀
@anonym_autor práve preto treba do školy chodiť s revolverom za opaskom 😅
@anonym_autor čo v skolstve? Pedagogický zamestnanec? Odborný? Nepedagogický?
@letfenixa som pedagogicky zamestnanec, robila som vela rokov v sukromnej sfere a toto som chcela skusit
@letfenixa som pedagogicky zamestnanec, robila som vela rokov v sukromnej sfere a toto som chcela skusit
@anonym_autor No skúsila si, vidíš realitu a utekaj. Aké ešte počkaj aspoň do klasifikačnej porady, nech sa dozvieš od rodičov, detí aj vedenia školy ako si neschopná.
@anonym_autor predpokladám, že asistent?
Školstvo nie je pre každého.
@anonym_autor No skúsila si, vidíš realitu a utekaj. Aké ešte počkaj aspoň do klasifikačnej porady, nech sa dozvieš od rodičov, detí aj vedenia školy ako si neschopná.
@anonym_883d06 prečo by sa mala dozvedieť, že je neschopná ? Možno ju to len nenapĺňa ale za to ju nemusí predsa robiť zle.
@anonym_883d06 prečo by sa mala dozvedieť, že je neschopná ? Možno ju to len nenapĺňa ale za to ju nemusí predsa robiť zle.
@vikisisi Nikto nepíše, že niečo robí zle, ale v školstve vždy za všetko, čo nefunguje, môže učiteľ.
Ja by som utekala, kým sa ešte dá. Potom ťa to stiahne a už sa odtiaľ nedostaneš. Hovorím z vlastnej skúsenosti, 6 rokov a už nikdy viac
Stalo sa mi nieco podobne v sukromnom sektore … nastupila som a zistila, ze polovica boli len vzdusne zamky a schrankove firmy v zahranici 🙈 hlavu sim si mohla otrieskat o stenu … menila som hned ako sa dalo
@anonym_autor zacinam si uvedomovat aj ten plat mam 1240 eur v hrubom, nechapem ze mi to vtedy neprislo
@anonym_autor ahoj, som na tom podobne. Tiež som teraz v septembri nastupila do noveho zamestania tiež ( školstvo) a zistila som, že to asi nebude praca pre mna. Ale skusim este vydržať, možno to je len taky nováčikovsky pocit.
@anonym_autor ahoj, som na tom podobne. Tiež som teraz v septembri nastupila do noveho zamestania tiež ( školstvo) a zistila som, že to asi nebude praca pre mna. Ale skusim este vydržať, možno to je len taky nováčikovsky pocit.
@anonym_bf3f8a co ucis?
@anonym_autor zacinam si uvedomovat aj ten plat mam 1240 eur v hrubom, nechapem ze mi to vtedy neprislo
@anonym_autor a co ucis aky predmet ? ak to vnimas ze to nie je pre teba tak vies skoncit v skusobnej hned
@anonym_autor a co ucis aky predmet ? ak to vnimas ze to nie je pre teba tak vies skoncit v skusobnej hned
@anonym_f73230 som na strednej skole a odbornu prax a odborne predmety
@anonym_f73230 som na strednej skole a odbornu prax a odborne predmety
@anonym_autor tak to musi byt narocne ucit pubertiakov ak k tomu nemas vztah tak potom by som asi isla z kratsej cesty spat
A čo je také zlé v práci s čím si toľko nerátala? Že sú drzí študenti alebo? Plat si vieš trochu vylepšiť školeniami.
@anonym_autor ešte vydrž ja keď som došla do minulej roboty ja som normálne po týždni plakala a plakala som dva mesiace. Potom ale prišiel zlom. Nový šéf vyhodil pár ľudí z kolektívu a stala sa z toho jedna z najlepších prác aké som kedy mala. Ešte je skoro na to aby si sa vzdávala počkaj do konca skúšobnej doby. Potom si budeš istá.
A čo je také zlé v práci s čím si toľko nerátala? Že sú drzí študenti alebo? Plat si vieš trochu vylepšiť školeniami.
@sablinka neviem , take zvlastne pocity
@anonym_autor skolstvo je velmi narocne, je to daleko od reality ako si ludia predstsvuju.
Ja som ešte nebola v prácu, kde by ma zaciatky neprekvapili, nebola by som na pochybách a nechcela som z nej odist… veď je to logické, je to niečo nove… ešte vydrz, aby si potom nebola smutna, že si tomu nedala sancu
@anonym_autor ja som predtym bola 16 rokov v 1 firme, tak je to pre mna sok asi😀😀😀😀, mam skusobnu, uvidim ako bude
Zo skolstva vela ludi odchadza aj pre spravanie sa, teda hlavne rodicov a nezvladnutelne deti. Dve moje zname takto odisli, jedna bola ucitelka, druha nepedagogicky pracovnik. Ze sa to uz nedalo a oni si nedaju po hlavach skakat. Cize rozumiem tomu, ze to nie je praca pre kazdeho. A lepsie je hned na zaciatku si povedat, ze toto nei je pre mna, ako sa tam trapit mesiace alebo roky.
@sablinka neviem , take zvlastne pocity
@anonym_autor neviem, či nechceš, či nevieš popísať, co presne ti vadi…🤷♀️ale vyjadrujes sa tak, že ani nevieme, či su problém deti, či kolegovia, či celý školský systém, ci sa ti zdá, že za malo peňazí chodis vyčerpaná a dorobena..
Veď normálne napis, v čom si mala iné predstavy?

@anonym_autor na to slúži skúšobná doba. Máš 3 mesiace. Zatiaľ si hľadaj niečo iné.