Skončenie práce v školstve
Ahojte, kde pracujete, ak ste odišli zo školstva? Poslednú dobu nad tým uvažujem intenzívnejšie ,keďže nejdem vyžiť z výplaty a každým rokom sa zvyšuje tlak na učiteľov aj práca.
Este som zabudla v rodine mame byvalu ucitelku a venuje sa prekladatelstvu a tlmocnictvu.
Vela z nas, co sme skoncili pedagogicke, slo robit aj ako operatori zakaznickych liniek, odtial mohli ist.aj na ine pozicie, mnohi sa zas uchytili aj v roznych inych korporatoch na administrativnych poziciach...kde kade...
Úplne mimo odbor. Ale nepracujem manuálne. Musím denno denne používať mozog. A už som sa naučila veľa nového, získala nové zručnosti. Nebudem však konkretizovať, kam som šla. Stále si pamätám, ako som tu mala svojich "obdivovateľov" a dokázali lustrovať, kde pracujem. Do teraz žijú v presvedčení, že učím🤣

Jedna nasa ucitelka z gympla si otvorila obchod, dalsia sa venuje umeniu. Potom kamosky mama pracuje vo VUC, dalsia ucitelka, ktoru poznam "nepriamo" ostala v skolstve ale ako vychovatelka na stredoskolskom internate.