Skúsenosť so spoločnosťou JKV GROUP
Dobry den,
Mate skusenost s touto spolocnostou JKV GROUP s. r. o.?
Je solidna ? Ponuka poziciu: realitny makler, ak mate niekto skusenost s touto poziciou, bude rada ak sa podelite o skusenost.
Ďakujem.
JKV Group 🤬🤬🤬 spoločnosť,ktorá “ako jediná”ponúka na prvé tri mesiace fixný plat 1000 eur!!🤬🤬🤬 neverte tomu! Firma zavádza a žiadny fixný plat nedáva! Keď som sa nato spýtala,tak sa pán zamestnávateľ (skôr atrapa… keďže tak ako on sa zamestnávateľ nikdy nespráva) začervenal a začal sa vyhovárať… otvorené som mu povedala,že ako chce,aby sa niekto u neho zamestnal,keď klame už pri zadávaní inzerátu?!?!? Klamstvo celá firma!!! Prečo asi je to,že hľadajú niekoho už vyše roka (každý týždeň)?!?!?!? Ja som bola osobne na pohovore u vyššieho tenkého pána (myslim,že bol ryšavý) okolo 40+ a tým,že sa správal povýšenecky,hojdal sa v kresle a vôbec nepôsobil autoritatívne a nevzbudzoval dojem dôvery (skôr mi pripadal ako niekto,kto nedokončil ani základnú školu),tak som kládla ďalšie otázky,ktoré mu neboli už sympatické a tak pohovor ukončil… NIKDY☝🏼 by som tam nešla pracovať a nikomu to ani neradím! Písala som už aj na Profesiu,nech si ich preklepnú!

Je to normálna realitka podľa mňa, akých sú stovky. Ja osobne s pozíciou realitný maklér mám bohaté skúsenosti, keďže máme viac nehnuteľností. Robíš na živnosť, to predpokladám že vieš, čo obnáša. Zháňaš si klientov, musíš vedieť poradiť, napr. môj známy realiťák ovláda aj základné právne záležitosti od dedenia, katastra, stavebného zákona a rôzne iné veci. Robí hlavne poobede, večer a cez víkendy, keďže ľudia na obhliadky chodia hlavne mimo práce. Viem, že dostáva 60% z provízie, ktorú zaplatí klient, noví makléri mávajú pod 50%. Ak si rodený obchodník, tak prečo nie. Za pokus nič nedáš.