Skúsenosti a povinnosti vedúceho oddelenia v Kauflande?
Dobrý deň, prosím, je tu niekto, kto pracuje v Kauflande na pozícii vedúci oddelenia? Aké to tam je, čo všetko máte na starosti, či to je náročná práca a aké zmeny robíte? Teda či len ranné alebo ako to je rozdelené. Ďakujem pekne.
@lonely66 práveže, robila som vedúcu oddelenia ale pre inú spoločnosť, robila som len ranné, občas nejaký víkend, čo bolo fajn. Preto sa pýtam, že ako to je konkrétne v Kauflande. Mám tiež malé dieťa, aj pri druhom, keď bol malý som túto prácu zvládala. A hej, platovo to je / bolo ozaj super.
@lonely66 Oki, ďakujem za postreh. Občas by mi to nevadilo, no pravidelne by to asi skôr vadilo doma mužovi. 😀 Dúfam, že sa ozve niekto, kto tam aktuálne pracuje, veci sa určite za tie roky zmenili.
veduci robia na smeny. A v podstate su to taki isti robosi ako ostatni, akurat, ze maju viac zodpovednosti, a tym aj viac roboty, plus tomu nastarosti rano otvaranie, vecer zatvaranie pobocky, plus veduci dna, cize nech sa poserie cokolvek, mozes zato ty, a musis to riesit. Riaditel ti slape na paty, je pripraveny zdrbat ta pod ciernu zem kedykolvek a okamzite na pockanie. A ta vyplata ma od peknych penazi, ako bolo spomenute vyssie, teda na mile daleko...
No a spravodlive striedanie medi rannymi, poobednymi a spravodlivym rozdelenim vikendov nepocitaj. Lebo ono su vzdy ti oblubenejsi, a ti druhi. A ak padnes do kategorie ti druhi, tak si uzijes svoje...
kedysi to bolo o inom. Teraz je to cista otrocina, len clovek avyuzit, zneuzit, pouzit a zahodit, najlepsie zadarmo.
@elanor Fúha, dosť tvrdé slová. Pracuješ v Kauflande a asi máš skúsenosti z reálu, však? A na akej pozícii robíš ak smiem vedieť? A tak ponúkajú tam okolo 2000 euro, za mňa pekné peniaze. V predošlej práci som na vedúcej pozícii mala 1800 a tiež som si nesťažovala. Po materskej som sa tam už pochopiteľne nevrátila, no teraz hľadám niečo podobné, preto ma zaujala táto ponuka v Kauflande.
@lonely66 úplne ťa viem pochopiť, čo sa týka práce v školstve. Sestra robí učiteľku na gymnáziu, je múdra, vzdelaná žena. Keby po víkendoch nedoučovala súkromne angličtinu, tak ledva z platu zaplatí hypotéku, nájom a jedlo. A to bez srandy. Je sama, partnera nemá, žije v Bratislave.
po 6 rokoch som z toho blazinca doslova "utiekla", cerstvo od decembra...
@elanor A robila si vedúcu pozíciu, alebo akú prosím? 6 rokov je celkom dlhá doba veru.
@lonely66 Prepáč, nemyslela som to tak, že sa sťažuješ. Ja som si len v tom momente spomenula na sestru, že aj ona je učiteľka a nemá to proste jednoduché. Tiež ju to baví, je to jej vysnívaná práca pomaly od detstva.
Ja som pracovala v Kauflande. Priprav sa na peklo a to doslova. Po roku a pol som dala výpoveď, za to obdobie odišlo 36 mojich kolegov. Práce toľko, že to nemáš šancu stihnúť počas smeny. Takú drinu, ako tam som nikde inde nezažila. Aj riaditeľ a účtovníčka vykladali tovar, tak dehonestovali ich pozície. Neustále kontroly. Vedúci smeny mohol za všetko a robil všetko. Držím palce ak vydržíš.
@gnotek Asi budem hľadať niečo iné, ďakujem veľmi pekne za info.
Tak v Kauflande VO okolo 2000€ ani neslo🤣🤣🤣 a okrem toho nemáš žiadny príplatok za víkend a ani nadčasy nemáš platené. Lebo to majú tak v kolektívnej zmluve a majú to v plate.
U nas veduci robia vsetko, plán zmien, normálne vykladaju tovar, preberaju kamion, proste vsetko, všetko, všetko. Este aj riaditeľ robi skladnika, ak niekto chýba. Aj riaditel ťahá paletu po obchode a vykladá tovar . Cista psychiatria
Mohla by som poprosiť ak sú tu nejakí zamestnanci z Lidla alebo Kauflandu, či by sa mi ozvali v správe? Poprosila by som ich o vyplnenie krátkeho anonymného dotazníka k diplomovej práci 🙂