icon

Skúsenosti a povinnosti vedúceho oddelenia v Kauflande?

17. dec 2024

Dobrý deň, prosím, je tu niekto, kto pracuje v Kauflande na pozícii vedúci oddelenia? Aké to tam je, čo všetko máte na starosti, či to je náročná práca a aké zmeny robíte? Teda či len ranné alebo ako to je rozdelené. Ďakujem pekne.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
17. dec 2024

@lonely66 práveže, robila som vedúcu oddelenia ale pre inú spoločnosť, robila som len ranné, občas nejaký víkend, čo bolo fajn. Preto sa pýtam, že ako to je konkrétne v Kauflande. Mám tiež malé dieťa, aj pri druhom, keď bol malý som túto prácu zvládala. A hej, platovo to je / bolo ozaj super.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
17. dec 2024

@lonely66 Oki, ďakujem za postreh. Občas by mi to nevadilo, no pravidelne by to asi skôr vadilo doma mužovi. 😀 Dúfam, že sa ozve niekto, kto tam aktuálne pracuje, veci sa určite za tie roky zmenili.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
elanor
17. dec 2024

veduci robia na smeny. A v podstate su to taki isti robosi ako ostatni, akurat, ze maju viac zodpovednosti, a tym aj viac roboty, plus tomu nastarosti rano otvaranie, vecer zatvaranie pobocky, plus veduci dna, cize nech sa poserie cokolvek, mozes zato ty, a musis to riesit. Riaditel ti slape na paty, je pripraveny zdrbat ta pod ciernu zem kedykolvek a okamzite na pockanie. A ta vyplata ma od peknych penazi, ako bolo spomenute vyssie, teda na mile daleko...
No a spravodlive striedanie medi rannymi, poobednymi a spravodlivym rozdelenim vikendov nepocitaj. Lebo ono su vzdy ti oblubenejsi, a ti druhi. A ak padnes do kategorie ti druhi, tak si uzijes svoje...
kedysi to bolo o inom. Teraz je to cista otrocina, len clovek avyuzit, zneuzit, pouzit a zahodit, najlepsie zadarmo.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
17. dec 2024

@elanor Fúha, dosť tvrdé slová. Pracuješ v Kauflande a asi máš skúsenosti z reálu, však? A na akej pozícii robíš ak smiem vedieť? A tak ponúkajú tam okolo 2000 euro, za mňa pekné peniaze. V predošlej práci som na vedúcej pozícii mala 1800 a tiež som si nesťažovala. Po materskej som sa tam už pochopiteľne nevrátila, no teraz hľadám niečo podobné, preto ma zaujala táto ponuka v Kauflande.

autor
17. dec 2024

@lonely66 úplne ťa viem pochopiť, čo sa týka práce v školstve. Sestra robí učiteľku na gymnáziu, je múdra, vzdelaná žena. Keby po víkendoch nedoučovala súkromne angličtinu, tak ledva z platu zaplatí hypotéku, nájom a jedlo. A to bez srandy. Je sama, partnera nemá, žije v Bratislave.

elanor
17. dec 2024

po 6 rokoch som z toho blazinca doslova "utiekla", cerstvo od decembra...

autor
17. dec 2024

@elanor A robila si vedúcu pozíciu, alebo akú prosím? 6 rokov je celkom dlhá doba veru.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
bosorkabb
17. dec 2024

Vedúci robí na smeny a striedajú sa.
@elanor má pravdu. Pekne a pravdivo opísané.
Keďže pracujem v obchode a poznám aj baby v Kauflande tak píše pravdu. Podobne je to hádam už v každom reťazci. Kedysi to tak nebolo.
A plat záleží aj od regiónu.

autor
17. dec 2024

@lonely66 Prepáč, nemyslela som to tak, že sa sťažuješ. Ja som si len v tom momente spomenula na sestru, že aj ona je učiteľka a nemá to proste jednoduché. Tiež ju to baví, je to jej vysnívaná práca pomaly od detstva.

autor
17. dec 2024

@bosorkabb
No tak to striedanie asi môj muž neprekusne, finančne sme na tom dobre, asi nebudem teda riešiť túto prácu. Ale na pohovor zo zvedavosti zájdem, za to nič nedám. Ďakujem žienky, hľadám teda niečo kľudnejšie, nech mám kľud aj doma. 🙂
@elanor

mmmt
Autor odpoveď zmazal
gnotek
18. dec 2024

Ja som pracovala v Kauflande. Priprav sa na peklo a to doslova. Po roku a pol som dala výpoveď, za to obdobie odišlo 36 mojich kolegov. Práce toľko, že to nemáš šancu stihnúť počas smeny. Takú drinu, ako tam som nikde inde nezažila. Aj riaditeľ a účtovníčka vykladali tovar, tak dehonestovali ich pozície. Neustále kontroly. Vedúci smeny mohol za všetko a robil všetko. Držím palce ak vydržíš.

autor
18. dec 2024

@gnotek Asi budem hľadať niečo iné, ďakujem veľmi pekne za info.

bosorkabb
18. dec 2024

@gnotek toto je už aj v Tescu. Tiež som radšej odišla.

candii
18. dec 2024

Tak v Kauflande VO okolo 2000€ ani neslo🤣🤣🤣 a okrem toho nemáš žiadny príplatok za víkend a ani nadčasy nemáš platené. Lebo to majú tak v kolektívnej zmluve a majú to v plate.

bosorkabb
18. dec 2024

@candii áno to som zabudla spomenúť. Na to netreba zabúdať.

acsa
19. dec 2024

U nas veduci robia vsetko, plán zmien, normálne vykladaju tovar, preberaju kamion, proste vsetko, všetko, všetko. Este aj riaditeľ robi skladnika, ak niekto chýba. Aj riaditel ťahá paletu po obchode a vykladá tovar . Cista psychiatria

jarka3575
4. feb 2025

Mohla by som poprosiť ak sú tu nejakí zamestnanci z Lidla alebo Kauflandu, či by sa mi ozvali v správe? Poprosila by som ich o vyplnenie krátkeho anonymného dotazníka k diplomovej práci 🙂