Skúsenosti s agentúrami Joxfy a Otto na prácu v Holandsku
Ahojte, viete mi poradiť nejaké naozaj dobré a spoľahlivé pracovné agentúry? Poprípade ake máte skúsenosti s Joxfy alebo Otto? Chcem odísť do Holandska a riešiť prácu a ubytovanie mi príde cez agentúru najjednoduchšie s ohľadom na to že by som do zahraničia išla takto robiť prvý krát.
@angela7787 Ahoj, áno jasne. Pošlem ti správu do súkromných 😊
Zdravím , chceme ísť s kamosom pracovať do Holandska cez agentúru Otto všetko by bolo fajn až nato že nám pani nevedela povedať že ci to čo dostaneme zaplatené vychádza už po odrátaní ubytovania a zdravotnej alebo z tej čistej mzdy ešte budú sťahovať peniaze .. viete niekto poradiť.
Joxfy určite neodporúčam, vlastná skúsenosť
Ahoj neilka. Akú tku skúsenosť nás s tou agentúrou môžeš napísať viac prisim . Syn ma dnes potvrdiť zmluvu a po prečítaní recenzií ma to dosť odrádza .
Dlouho už dělám s agenturou Joxfy a jsem fakt spokojený. Kdykoliv potřebuju, seženou mi práci v Nizozemsku, a ještě k tomu s ubytováním, což je super pohodlné. Mají hromadu možností – různé joby, různé lokality, takže si člověk vždycky najde něco, co mu sedne. Navíc jsou rychlí a spolehliví. Za mě palec nahoru, určitě doporučuju všem, co hledají práci v zahraničí!
@anonym_autor S joxfy som nedavno vycestovala do Holandska a zatial vsetko uplne v poriadku, komunikacia bola priatelska a rychla, vsetko vysvetlene, na hocijaku otazku som dostala odpoved, vrelo odporucam ❤️
@anonym_autor S joxfy som nedavno vycestovala do Holandska a zatial vsetko uplne v poriadku, komunikacia bola priatelska a rychla, vsetko vysvetlene, na hocijaku otazku som dostala odpoved, vrelo odporucam ❤️
@monikahum Zdravím, ste stále spokojná ? Bolo by možné vám napísať aj súkromne ?
@anonym_autor. Odporúčam JOXFY veľká spokojnosť .

Ahoj, som na tom uplne podobne ako ty, vieme si napisat sukromne? 😇