Skúsenosti s agentúrou Derge: Zdieľajte svoje názory
Má niekto skúsenosti s agentúrou degre?
@melanta *Derge slowakei.. nikde žiadne recenzie nemôžem nájsť.. ponúkajú prácu v rakusku v Nemecku atď ale ponuky si môžem pozrieť len po registrácii ktorá vyžaduje potvrdenie čísla spoplatnenou sms správou tak ci to nie je len nejaký odrb
To seriózna agentúra nerobí.
Ponuky majú na webe. Ale registrácia je podmienená spoplatnenou sms. To samo o sebe stačí na to, aby človek nechcel mať s takou agentúrou nič spoločné. Okrem toho, za spoločnosťou je človek, ktorý robil už všetko možné. Pre mňa typický slovenský odrbávač, robím to, kde viem aktuálne ľudí ošidiť. Keď som ho prehnala trocha cez google, tak nekúpila by som si od toho človeka ani zápalky za 2 centy. Myslím, že zohnať job v AT a DE je jedna z najľahších vecí, nie je potrebné využívať niekoho, kto takto pracuje.
Uplný odrb.... Ponuky postahovane z agentur z bazosu dopisane platy vymyslene texty. Stoji za tym chalanisko z Prešova. Neposielajte registracnu sms je to spoplatnene 14€
@etela1982 hej veď prišiel mi aj email od nich s gramatickými chybami, čo mi prišlo dosť zvlastne a smsku som radšej neposlala 😀

Aká? Derge agentúru ako máš v názve na Slovensku neregistrujem. Rovnako tak ani Degre, ani Degree. Mimo SR existuje Degree agency, čo je myslím niečo ako influencer agency.