Skúsenosti s brigádou v Lidl
Ahojte ake mate skusenosti s brigadou v lidl, u nas je to nieco hrozne strasne ma vyuzivaju vykladam 8 h vkuse tovar prestavky mam velmi pozde, ma to takto aj niekto iny?
Neter brigádovala v lidli, nedali jej príplatky za soboty a nedele hoci to mala v zmluve a ani za jeden mesiac jej neposlali výplatnú pásku
a čo také by si chcel/a robiť počas pracovnej doby?
Ako neskoro?
@rozculena ved som bola prijata ako pp, naucila som sa 200 plukódov s tym ze ak ich budem vediet mozem ist za pokladnu, a ze pracovny cas budem mat rozdeleny… no oni mi tam jebu 9-8 hodin na den a v kuse v kuse ja sama vykladam tovar jak pes… taham tazke palety nikto mi v nicom nepomaha nic ma nenaucili a to na skoleni nataraly sprostosti ze budeme mat takeho a onakeho trenera, a na prestavku oni chodia po 3-4 odpracovanych hodinach sa najest a ja idem hodinu dve hodiny pred koncom smeny, potom som tam hladna ledva vladzem musim ujst sa ist aj napit….
Ako neskoro?
@rozculena nehovoriac o tom ze ocakavaju take tempo od teba ze brut…
@anonym23432344
Lidl je asi najhoršia firma akú som za svoj život zažil a to som už čo to videl. Momentálne zásobujeme túto firmu ako predajne,tak aj centrálne sklady. No ale keď vidím ako sa tam chovajú kolegovia navzájom ku sebe,ja by som tam nemal životnosť asi ani jeden deň. Naozaj zákerné správanie, žalovanie,za každú cenu potopiť spolupracovníka len aby som sa ja urobil dobrý v očiach vedúceho,takto to tam funguje. Neviem koľko tam môžu zarobiť,keď im takéto niečo za to stojí a že sa tak nebojí o seba to vedenie..
@anonym23432344
Lidl je asi najhoršia firma akú som za svoj život zažil a to som už čo to videl. Momentálne zásobujeme túto firmu ako predajne,tak aj centrálne sklady. No ale keď vidím ako sa tam chovajú kolegovia navzájom ku sebe,ja by som tam nemal životnosť asi ani jeden deň. Naozaj zákerné správanie, žalovanie,za každú cenu potopiť spolupracovníka len aby som sa ja urobil dobrý v očiach vedúceho,takto to tam funguje. Neviem koľko tam môžu zarobiť,keď im takéto niečo za to stojí a že sa tak nebojí o seba to vedenie..
@gabrm utekat od nich co najdalej, pre mna je to taka skusenost ze ani za milion….
@anonym23432344 robím tam už pomaly 4 mesiace som hlavne za pokladňou ale žiadne riadne zaškolenie, žiadny tréner. O tom že existuje niečo ako kontrolný nákup som sa dozvedela 3 mesiace po nástupe keď mi ho namatkovo dali spraviť aj to s tým som dostala od veducej zmena že okradam firmu o peniaze . Dnes mi znova robili nákup položky si dali na také miesta že ani skúsený pokladník by to veru neodhalil a žeby tam šlo vzájomne podržanie sa medzi kolegami ešte ti povedia zlatíčko je to moja robota. Celé zle žiadna ukážka kontrol. Nakupu ani poriadneho chodu obchodu. Prvý mesiac bol fajn a potom sa to spustilo. Za to že robíš ako des a snažíš sa dostavas akurát buzeráciu nejaké ocenenie nič takže tak.
pracujem tu ani nie mesiac, hluposti mi natarali ako budem najskor robit povinne skolenia a potom ma budu zaucat!! skolenia som robila dokopy 3hodiny a odvtedy nic!!! druhy den ma hodili za kasu bez zaucenia, trenera mam zevraj priradeneho ale nema na mna cas!! nikto nema na mna cas. ked sa aj pripomeniem s niecim, je mi povedane ze na to neni cas, ja to chapem lebo vidim ze je mrte vela roboty ale naco potom slubuju hory doly. rozmyslam ze odidem kym som este v skusobnej dobe, ma niekto podobne skusenosti?
@anonym_01cce9 a este mi je zle z toho, ze zamestanci sa na mna ako na noveho cloveka pozeraju ako na nejaky vyklad a sepkaju si picoviny do tych ich sluchatiek a myslia si ze su strasne nenapadny a ze to nevidim a nepocujem, (cest vynimkam) som extremne sklamana z celeho lidlu a ich systemu
@anonym23432344
Bohužiaľ funguje to všade tak,v celom Lidli, počnúc LC v Nemšovej končiac na poslednej filiálke. Kolegovia na jednej pozícii žalujú a kydajú jeden na druhého,za každú cenu sa snaží na niečom dostať podriadeného,len aby sa ukázal aký je KKT. Tam väčšinou človek ukáže svoju pravú tvár.

Ako neskoro?