Skúsenosti s Ecmero
Ahojte žienky, prosím vás má niektorá skúsenosti so stránkou Ecmero? Vyplácajú alebo ide o nejaký podvod? Ďakujem za každú odpoveď 🙂
@pamag1805 No paypal je elektronická penazenka www.paypal.com ja ju pouzivam no a potom mate este penazenky skrill perfect money dalej payeer atd.
@misko1234 tento screen koluje po celom nete len tento jeden,žiadny iný ,ja som mala 200€ pred dvoma týždňami a nevyplatili mi nič 😀😀ani celému Facebooku čo čítam
@veronika101 Fuuha ale to som potom neveldel ja sa vsetkym ospravedlnujem tak to potom sa na to vykaslem a nebudem to robit este raz sa vsetkym ospravedllnujem.
@misko1234 veď to je v pohode ,ani ja som nevedela a robila som to ako ťava 😀😀😀a nič z toho ,ale čo už 🙂haha
@matiasek môžem poprosiť info ďakujem
A to číslo účtu ste kam zadávali na ecmero?
@lucy2111 mam zaujdm o prieskum
@majulik2403 dobrý deň ja robím tiež rôzne prieskumy 6 ktoré vyplácajú ale z 1je tak 10niekedy 15euro podľa toho ako posielajú dotazník a ešte niekedy vám síce pošlú dotazník ale vyplníte polovicu a napíšu že nespadate do kategórie na vyplnenie tak ak by ste mali záujem napíšte mi.
@lucy2111 zdravím viete mi poradiť nejakú prácu na doma cez PC alebo mobil? Čo to tu tak sledujem, podvodov je čoraz viac.
ďakujem za odpoveď
@zuzana2128 Zdravím mala by som záujem o tieto prieskumy
@dominika0412 podľa mňa to bude podvod lebo ja mám už 315 €zarobenych a chcela som žiadať peniaze cez Paypal ale nenašla so e-mail adresu.
@matiasek Dobry den chcem sa spytat aj vam vyplatilti tie peniaze a ak ano kde ste zalozili na ich stranke ten PayPa
@vierocka30 prepáč. Ale ty tomu fakt veríš?!! 😱😱😱
@noroaja ved to je taky odrb že koniec
@martina7905 a tie trúbky tomu veria a klikaju ako o život 😱😱.