icon

Skúsenosti s firmou Key Marketing

25. aug 2025

Nič som k nim na nete nenašla a neviem, či to nie je MLM. Pozvali ma na osobný pohovor, ale len cez sms. Všetky firmy doteraz posielali emaily, tak neviem, ci to je seriozne.

Nechcem stracat cas niekde, o com mam malo info.

https://www.profesia.sk/praca/key-marketing/O47...

22abigail22
25. aug 2025

@anonym_autor
Nemám osobnú skúsenosť ale podľa popisu náplne práce plus to, že na nete o nich sa nedá nič nájsť, tiež usudzujem, že sa jedná o niečo ako MLM.
To, že sa firma ozve formou smsky nie je v dnešnej dobe nič nezvyčajné najmä ak sa vás nedovolali.

sszuzu8
25. aug 2025

Je to až moc dokonale a ružové na to ze adept nemusí nič extra vedieť

zunaf
25. aug 2025
autor
25. aug 2025

@zunaf Dakujem za ten link.
Teraz som este viac zmätená. Jedna veľmi dobrá a jedna veľmi zlá recenzia.

autor
25. aug 2025
@sszuzu8

Je to až moc dokonale a ružové na to ze adept nemusí nič extra vedieť

@sszuzu8 Veď to

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
autor
25. aug 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy Ok, dakujem za info

anonym_4eb45e
29. aug 2025

@anonym_autor sú to podvodníci a klamári, chvíľu som tom pracoval

Tvojou náplňou prace bude niečo úplne iné ako píšu na inzeráte - daju ti telefón a databázu čísel, na ktoré máš volať a klamať ľudí aby si otvorili investičný účet.
Tvoj šéf tá zároveň navádza na to aby si ľuďom poskytoval klamlivé informácie nech majú čo najviac klientov (na fotke je text čo sa budeš mat naučiť naspamäť). Ak do 2 mesiacov Neoklameš aspoň 2 ľudí nech si založia účet máš výpoveď. Jediná výpomoc šéfa pri tom keď si telefonoval bola taká že, keď si nevedel čo máš robiť tak na teba zakričal “More volaj” a tam to skončilo. Druhý menežer sa síce snaží svojmu tímu pomôcť a zaškoliť ich ale o nič lepšie to neni, pri ňom keď si dáš na 3 minuty oddych od obťažovania klientov už ti nadáva že prečo nepracuješ a Jak si si dovolil netelefonovať.

Výplaty tam tiež nabiehajú pofidérne doteraz cakam na výplatu za mesiac Júl a mám taký pocit, že sa to bude musieť riešiť cez inšpektorát práce alebo súd.

anonym_a65a83
17. sep 2025

Tiež som bol pozvaný na osobný pohovor do tejto spolocnosti. Co sa tyka komunikácie s pani,ktorá so mnou dohodla pohovor,tak bolo vsetko v poriadku. Tiez mi napísala sms správu,ale az po tom,co som nereagoval na telefonát. Co mi prislo v poriadku,kedze sa mi nevedela dovolať. Následne uz ale prebehla telefonická komunikácia a zaslala mi aj email s informáciami o pohovore. Na pohovor som prišiel a bola tam taka v pohode pani manažérka. Všetko mi vysvetlila,nemal som zlý pocit. Len nakoniec som prijal inu pracovnú ponuku bližšie k mojmu oboru. Ale inak som nemal nejaku zlu skusenost. Ale je pravda,ze pracovať som tam nepracoval,cize neviem uz ďalej posúdiť.

anonym_54d22b
4. nov 2025

išla si na ten pohovor čo bolo ? dakujem

anonym_418937
21. nov 2025
@anonym_4eb45e

@anonym_autor sú to podvodníci a klamári, chvíľu som tom pracoval

Tvojou náplňou prace bude niečo úplne iné ako píšu na inzeráte - daju ti telefón a databázu čísel, na ktoré máš volať a klamať ľudí aby si otvorili investičný účet.
Tvoj šéf tá zároveň navádza na to aby si ľuďom poskytoval klamlivé informácie nech majú čo najviac klientov (na fotke je text čo sa budeš mat naučiť naspamäť). Ak do 2 mesiacov Neoklameš aspoň 2 ľudí nech si založia účet máš výpoveď. Jediná výpomoc šéfa pri tom keď si telefonoval bola taká že, keď si nevedel čo máš robiť tak na teba zakričal “More volaj” a tam to skončilo. Druhý menežer sa síce snaží svojmu tímu pomôcť a zaškoliť ich ale o nič lepšie to neni, pri ňom keď si dáš na 3 minuty oddych od obťažovania klientov už ti nadáva že prečo nepracuješ a Jak si si dovolil netelefonovať.

Výplaty tam tiež nabiehajú pofidérne doteraz cakam na výplatu za mesiac Júl a mám taký pocit, že sa to bude musieť riešiť cez inšpektorát práce alebo súd.

@anonym_4eb45e Dobrý deň, vedeli by ste mi viac prosím opísať túto firmu? Bol som nedávno na pohovore a prišlo mi to take cele pofidérne. Ak by ste mi vedeli opísať vás priebeh v tej firme bol by som velmi vďačný. Prajem pekný deň.

anonym_4eb45e
26. nov 2025
@anonym_418937

@anonym_4eb45e Dobrý deň, vedeli by ste mi viac prosím opísať túto firmu? Bol som nedávno na pohovore a prišlo mi to take cele pofidérne. Ak by ste mi vedeli opísať vás priebeh v tej firme bol by som velmi vďačný. Prajem pekný deň.

@anonym_418937 no na tvojom mieste by som tam určite nešiel
Ja som tam pracoval ako student, títo ľudia majú strašne neschopného účtovníka a to čo má ísť tebe dole tak ti dome nejde a mi to príde akoby si to oni nechávali
Firma je podľa môjho názoru tesne pred krachom, ak si spravíš analýzu tak majiteľovi tejto firmy jz nejaké firmy skrachovali a tým že výplaty pravidelne meškajú tak dokym nedostaneš peniaze nemôžeš si byt ničím istý
Čo sa týka náplne prace ako som písal dajú ti prístup do systému P10 kde máš zoznamy náhodných ľudí a tvojou prácou bude vyvolávať na ich čísla a nasilu im nútiť nejaký produkt (investovanie cez brokera Instaforex, alebo niečo obdobne). Ak nezískaš nejakého klienta tak na teba budú neskôr nadávať a tlačiť. Celkovo táto firma nie je niečo kde človek čo má všetkých 5 pokope chce robiť. Zo všetkých prác čo som za život robil toto bola najhoršia skúsenosť.