Skúsenosti s firmou Lom Ondava
Ahojte všetci, chcem sa opýtať nepracuje niektorej z Vás manžel vo firme LOM ONDAVA s.r.o., Bardejov? Manžel chce ísť pre nich pracovať do Nemecka ale ja už mám strach, keďže bol 2x za iné firmy a za každým ho nejak obabrali.
@ivankamrva pomocný pracovník na stavbe.
Vies v nemecku to moze byt inak ako na sr … to nikdy takto nezistis musi mat dobre zmluvy
@ivankamrva ale ved on tam ide cez slovensku firmu.Nebude mat nemecku zmluvu.
@malva123 aha
firmu nepoznám z bj som môj priateľ je teraz v nemecku ako lešenár za slovenskú firmu zo Žiliny viem že hľadajú lešenarov ale maju aj iné pozície prípadne na fb sú tiež firma sa volá ALUKO GROUP treba skúsiť sk to nemusí byť výhradne bardejovska firma
@satanca spokojný je všetko v pohode výplaty načas posielaju 15 niekedy príde ažo deň lebo keď je iná banka ak vychadza 15 vikend tak posielajú v pondelok pôvodne posielaly 28 ale zmenili .....bezpečnosť majú tie popruhy a tak minule spadol murár z lešenia ale nakoniec to bola jeho vina lebo bol opitý, ubytovanie majú tiež vždy čisté.... môj je tam ako zamestnanec ale sú tam aj živnostnici
@satanca sú aj aj môj priateľ je dlhodobo v mnichove pracuju na muzeu a chodia aj na kostoli alebo stavajú lešenie v hale ak idu robiť odvetravanie a tak ak ide do Nemecka raz boli stavať lešenie aj v tých vysokých komínoch ale keď ide do švedska tam boli len max 3 poschodové domy
Dobrý deň všetkým.Pozna niekoľko firmu LOM ONDAVA? robí , alebo robil za nich? Chcel by som vedieť ako sú na tom zo serioznostou aby som sa nepopalil
@fero88 zdravím, manžel pre nich pracoval niekoľko mesiacov. Výplata na čas a bez problémov. Skončil u nich lebo už mu nevyhovovala dĺžka turnusov, keďže ich predĺžili v tom čase na 4 týždne von a 1 týždeň doma.

To co je na Sr moze byt inak v nemecku .. firmu nepoznam . A qku pozicii by tam mal robit ?