icon

Skúsenosti s kariérnym rastom v OVB

4. jún 2025

Ahojte, je tu milión tém ohľadom toho, no mňa zaujíma iba jedna vec. Ste tu niekto takí, kto sa reálne vypracoval na vedúceho alebo kľudne aj vyššie? Či tí, ktorí ste to skúsili, tak ste z tadiaľ odišli? Ďakujem za vaše odpovede. A áno pracujem tam, ale nejak mi to nejde. Mám písať známym, ale toto mi už dupľom nejde...

danniiee8
4. jún 2025

Poznám pár ľudí z môjho okolia, ktorí to skúsili a ako začali, tak aj skončili a aj pár známych, ktorí sa o to teraz pokúšajú a nejde im to. Ono to vyzerá veľmi fajn, zaujímavo, lukratívne, aj mňa tam lákali - samozrejme ,,kamarátka," ktorá ma zavolala na kávu... okrem nej ma volali takto na stretnutie ešte ďalší traja ľudia - teda štyria ľudia na jedného klienta, to je dosť, myslím, že trh je už týmto presýtený a každému časom začneš liezť na nervy.
Reálne vo svojom okolí poznám iba jedného človeka, ktorý sa tým dokáže živiť a ide mu to, má to super rozbehnuté ale teda on v tomto sektore pracuje už 15+ rokov a pracuje každý deň do 17-19 hod. a aj cez víkendy. Neviem či by mi to za to stálo. Ale teda jemu to ide pekne - už má známosti, skúsenosti, vedomosti, bez toho to nejde. Postavená krásna vilka, 3 autá, žena mohla prestať pracovať, život na úrovni. Ale opakujem- práca každý deň do 17-19 hod a roky rokúce praxe.

patus_2
4. jún 2025

Väčšina ľudí začala, urobila pár zmlúv rodine a aj skončila. Človek musí mať na túto prácu povahu, akurát prídeš o všetkých známych, lebo nikto ti už nebude chcieť zdvihnúť telefón ani ísť s tebou na kávu.

gabikaa96
4. jún 2025

Ja som to skúsila,a po mesiaci aj skončila. Proste ja som na to nemala povahu.

petracandle
4. jún 2025

Úprimne, nepoznám. Ale zato poznám plno ľudí, ktorí to skúsili a hneď aj skončili 😃 oni majú štatistiky tuším, že 90% ich "zamestnancov" s tým skončí do roka.
Ale samozrejme, že existujú aj ľudia v tom úspešní - logicky, veď je to pyramída 😃

denkabemommy
4. jún 2025

Kamarát sa s tým roky živý, dokonca som poznala aj oblastného manažéra, tomu to vynášalo kráľovsky ale inak začať dnes je zbytočné, je ich veľa - maklérov aj firiem. No zrovna OVB nejde o to nabrať nových maklérov, ale o to, že ten makler naberie nových klientov a skončí. Klienti ostanú. 🙂 Keď má firma takúto politiku, tak je jasné, kam to väčšina “dotiahne”