Skúsenosti s Nutra Group Limited
Dobrý deň, má tu prosím niekto skúsenosti so spoločnosťou Nutra Group Limited? Majú sidlo na Cypre. Som na materskej, a zislo by sa mi privyrobenie a nasla som od nich ponuku, že zháňajú operátorov Call centra. Viem že to nie je nič moc práca, ale vyhovoval by mi home-office, ktorý ponúkajú. Pracoval prosím niekto pre túto spoločnosť? Trochu ma mätie, že inzerát bol napísaný v českom jazyku, aj pani ktorá so mnou telefonovala hovorila po česky, sídlo firmy je na Cypre, registrovaní sú v Anglicku. Je to kasická tele-práca, predaj výživových doplnkov cez telefón. Prosím, ak niekto máte s nimi skúsenosť, dajte mi vedieť, ďakujem a pekný deň všetkým 🙂
@modravila12 je bežné, že call centrá zastrešuje pre SK a CZ trh jedni ústredie. Ja skôr píšem kvôli inému - kto sa ti počas práce bude starať o dieťa? Počas volania ti totiž nemôže dieťa plakať v pozadí, nemôžeš počas volania odbehnúť ak dieťa spadne a podobne. Práca z domu znamená že pracuješ akoby si bola v kancelárii. Čiže počas práce sa na 100% venuješ práci.
@melanta ja som sa v otazke nepytala,kto sa mi postara o dieta, to Vás nemusi trapit 🙂 mám to po svojom vyriešené. Pýtala som sa konkrétnu otázku na danú firmu, či s tou firmou má niekto skúsenosti. Vďaka

@modravila12 je bežné, že call centrá zastrešuje pre SK a CZ trh jedni ústredie. Ja skôr píšem kvôli inému - kto sa ti počas práce bude starať o dieťa? Počas volania ti totiž nemôže dieťa plakať v pozadí, nemôžeš počas volania odbehnúť ak dieťa spadne a podobne. Práca z domu znamená že pracuješ akoby si bola v kancelárii. Čiže počas práce sa na 100% venuješ práci.