icon

Skúsenosti s pozíciou bankérky v RB?

18. sep 2025

Ahojte pracujete niektorá v RB? Budem rada za každú referenciu na pozíciu bankérka. Ďakuejm

melanta
18. sep 2025

Ako v iných bankách. Je tu o tom niekoľko desiatok diskusií určite. Klientom, ktorí prídu niečo riešiť, budeš ponúkať úvery, sporenie a iné produkty, aj keď si len prišli nastaviť inkaso. Budeš obvolávať klientov, dohadovať si s nimi stretnutia a na nich ponúkať produkty. Na každý produkt budeš mať mesačný plán, ktorý je potrebné plniť. To je gro práce bankára na pobočke v akejkoľvek banke.
Niekto to nedokáže robiť, ja by som napríklad nemohla. Niekto to robí dlhé roky, baví ho to a ide mu to.

autor
18. sep 2025
@melanta

Ako v iných bankách. Je tu o tom niekoľko desiatok diskusií určite. Klientom, ktorí prídu niečo riešiť, budeš ponúkať úvery, sporenie a iné produkty, aj keď si len prišli nastaviť inkaso. Budeš obvolávať klientov, dohadovať si s nimi stretnutia a na nich ponúkať produkty. Na každý produkt budeš mať mesačný plán, ktorý je potrebné plniť. To je gro práce bankára na pobočke v akejkoľvek banke.
Niekto to nedokáže robiť, ja by som napríklad nemohla. Niekto to robí dlhé roky, baví ho to a ide mu to.

@melanta aha takže to nieje iba riešenie požiadavkov na pobočke

melanta
18. sep 2025

Určite nie. Banky nežijú zo servisu ale z predaja produktov.

autor
18. sep 2025
@melanta

@melanta okej dakuejm. Tak to nieje práca pre mňa.

maranco
18. sep 2025
@melanta

@melanta vo FIO mi ani raz za 13 rokov netelefonovali s ponukou produktov, alebo aby ma pozývali na stretnutie na pobočku
keď som bol na pobočke tiež nikdy neponúkali nič navyše, iba riešili to s čím som prišiel

natiblaskova
27. okt 2025

Zo slsp vedia,že robím v poisťovníctve a už niekoľkokrát mi volali ohľadom poistenia 😅 krásne sme si pokecali😁akurát, že najdôležitejšie pripoistenie mi neponúkali, lebo vraj nepotrebujem😱😅🤣🤣 nevadí... Pokecám rada a začiatočníci si aspoň zatrenuju 🙂