Skúsenosti s pozíciou bankérky v RB?
Ahojte pracujete niektorá v RB? Budem rada za každú referenciu na pozíciu bankérka. Ďakuejm
Ako v iných bankách. Je tu o tom niekoľko desiatok diskusií určite. Klientom, ktorí prídu niečo riešiť, budeš ponúkať úvery, sporenie a iné produkty, aj keď si len prišli nastaviť inkaso. Budeš obvolávať klientov, dohadovať si s nimi stretnutia a na nich ponúkať produkty. Na každý produkt budeš mať mesačný plán, ktorý je potrebné plniť. To je gro práce bankára na pobočke v akejkoľvek banke.
Niekto to nedokáže robiť, ja by som napríklad nemohla. Niekto to robí dlhé roky, baví ho to a ide mu to.
@melanta aha takže to nieje iba riešenie požiadavkov na pobočke
Určite nie. Banky nežijú zo servisu ale z predaja produktov.
Určite nie. Banky nežijú zo servisu ale z predaja produktov.
@melanta okej dakuejm. Tak to nieje práca pre mňa.
Zo slsp vedia,že robím v poisťovníctve a už niekoľkokrát mi volali ohľadom poistenia 😅 krásne sme si pokecali😁akurát, že najdôležitejšie pripoistenie mi neponúkali, lebo vraj nepotrebujem😱😅🤣🤣 nevadí... Pokecám rada a začiatočníci si aspoň zatrenuju 🙂

Ako v iných bankách. Je tu o tom niekoľko desiatok diskusií určite. Klientom, ktorí prídu niečo riešiť, budeš ponúkať úvery, sporenie a iné produkty, aj keď si len prišli nastaviť inkaso. Budeš obvolávať klientov, dohadovať si s nimi stretnutia a na nich ponúkať produkty. Na každý produkt budeš mať mesačný plán, ktorý je potrebné plniť. To je gro práce bankára na pobočke v akejkoľvek banke.
Niekto to nedokáže robiť, ja by som napríklad nemohla. Niekto to robí dlhé roky, baví ho to a ide mu to.