Skúsenosti s prácou animátora v zahraničí - Prostaff
Hľadám dobrú agentúru cez, ktorú by som mohla ísť pracovať ako animátorka s deťmi do zahraničia. Viem angličtinu na úrovni B2 a mám nejaké skúsenosti s animátorstvom, yogou či tancom. No ide o to že agentúra universal.consulting nemá dobré hodnotenia i keď ponúkajú dobrý plat a napríklad prostaff si pýta 210€ za sprostredkovanie práce a dokumentov a preplatenie leteniek, ale 2 zmluvy, čo mi zatiaľ poslali obsahujú len potvrdenie o zaplatení tých 210€ a nie žiadne potvrdenie pracovnej pozícii, plate a miesta kde mám pracovať. Tieto veci boli len rozpísané v maili ale nebola vytvorená zmluva. Som si z toho neistá. Poznáte iné agentúry ktorým môžem dôverovať a stále sa prihlásiť alebo máte skúsenosti s prostaff?
no trochu neskoro si sa spamatala.na profesii uz davno boli vyhodene inzeraty na animatorov do zahranicia cez CK......
Urcite by som to neriesila cez kadejake agentury a medziclanky, lebo pre teba to takmer s urcitostou bude znamenat menej penazi. Isla by som priamo cez nejake velke cestovky ako napriklad satur, hydrotour. Toto ale dost neskoro riesis, lebo cestovky uz v zime vyhadzovali inzeraty a videa na profilovh, ze hladaju animatorov.
@lucik194 Ja som to pozerala oveľa skorej, ale nemala som žiadne odporúčanie, koho vyhľadávať a komu dôverovať, plus kvôli osobným veciam a škole som si nebola istá kedy by som vôbec mohla nastúpiť takže som pozerala veci ktoré budú mať neskoršie termíny, no nevedela som že to bude cele takto komplikovane, pretože sa zaujímam o niečo takéto prvý krát. Ďakujem za rady a za komentár.
vzdy v zime treba zacat pozerat aj profesiu aj web stranky najvacsich CK, je uplne jedno ako mas / nemas cas, hlavne Ta musia vybrat a potom ries to ostatne, oni nebudu cakat na marec ci april, aby niekoho zacali hladat…. animatori vsak musia absolvovat ajstretnutia, skolenia…..
to nie je, ze v maji podpisem zmluvu a v juni idem…..
aspon budes vediet, ze netreba otalat,
komu chces doverovat? vsak hladaj len CK, ziadne agentury na spristredkovanie prace by som neriesila…. tam moze byt problem

s prostaff ma skusenost moja sestra ale v ramci slovenska - chudinka, cele leto sa nadrela brutalne, takmer kazdy jeden den (aj vikendy) animatorovala v brutalnom teple od rana do vecera a plat mala smiesnych ~750eur cca za mesiac, co ked sme spatne prepocitali tak to bolo okolo troch eur na hodinu...a fakt sa teda namakala, nie len fyzicky ale aj psychicky, uz tam dalsi rok nepojde