Skúsenosti s prácou na doma - Fercam Slovakia
Dobrý deň,
Pred 8 hod. bola zverejnená pracovná ponuka
Práca na doma administratíva-asistent
V popise je len ;
Jednoduchá administratíva
Kompletizácia podkladov
A plat že od 1400 v hrubom samozrejme
Máte niekto skúsenosť s touto pozíciou?
Príde mi to zvláštne ,aj ten krátky popis, také neseriózne na takú veľkú spoločnosť ..
Ďakujem
@anonym_autor reagovala som na inzerat tiez ma to zaujima.
@anonym_b0bf51 je to zvláštne ,popis taký, že zvládne to každý s prstom v riti
Povinný jazyk žiadny
Tak som zvedavá, keby si mala od nich reakciu,dáš sem vedieť?aj ja napíšem
@anonym_b0bf51 je to zvláštne ,popis taký, že zvládne to každý s prstom v riti
Povinný jazyk žiadny
Tak som zvedavá, keby si mala od nich reakciu,dáš sem vedieť?aj ja napíšem
@anonym_autor posielam uz 3 mesiac a ozvala sa zatial len jedna firma. nechapem, asi leto brali vacsinou len brigadnikov vsade. ty dlho hladas?
@anonym_autor posielam uz 3 mesiac a ozvala sa zatial len jedna firma. nechapem, asi leto brali vacsinou len brigadnikov vsade. ty dlho hladas?
@anonym_b0bf51 ja som na polovičnom doma teraz, porobim papiere a mám pokoj .
v poslednej práci som skončila 30.jula
Posielam niečo takéto ,asistentka,recepčná, call centrum ako Union, SPP a podobne
Zatiaľ som nemala odozvu
@anonym_b0bf51 ja som na polovičnom doma teraz, porobim papiere a mám pokoj .
v poslednej práci som skončila 30.jula
Posielam niečo takéto ,asistentka,recepčná, call centrum ako Union, SPP a podobne
Zatiaľ som nemala odozvu
@anonym_autor mas super ze mas pracu na doma, mne sa jun jul august nedari nic najst. mam zdravotne potiaze, preto manualne nic nehrozi, som nestastna
@anonym_autor mas super ze mas pracu na doma, mne sa jun jul august nedari nic najst. mam zdravotne potiaze, preto manualne nic nehrozi, som nestastna
@anonym_b0bf51 je toho žalostne malo
@anonym_autor Pridáš sem aj link?
@anonym_b0bf51 je toho žalostne malo
@anonym_autor ja neviem co robit uz. zacnem platit to DNP tak premyslam ist na PN a dat sa dokopy aspon a potom hladat. mat aspon dake peniaze.
@anonym_autor ja neviem co robit uz. zacnem platit to DNP tak premyslam ist na PN a dat sa dokopy aspon a potom hladat. mat aspon dake peniaze.
@anonym_b0bf51 keď sú zdravotne problémy,tak treba
@anonym_autor tato ponuka je tu kazde 3-4 mesiace, bola zaciatkom roka myslim, potom v juni, vtedy som posielala zivotopis a je zas... tiez som sa nad tym pozastavila ze informacie strucne a na jednoduchu administrativu bez jazyka a este aj homeoffice slusny plat ale ten je mozno uvedene v pripade zivnosti,
@anonym_autor tato ponuka je tu kazde 3-4 mesiace, bola zaciatkom roka myslim, potom v juni, vtedy som posielala zivotopis a je zas... tiez som sa nad tym pozastavila ze informacie strucne a na jednoduchu administrativu bez jazyka a este aj homeoffice slusny plat ale ten je mozno uvedene v pripade zivnosti,
@perinka88 a ozvali sa ti?
Fakt tomu niekto verí? 🙄 na prácu na doma taký plat?
@anonym_c03936 neozvali a podla toho co som mala na profesii v histórii poslanych zivotopisov tak ani nevideli co som poslala
@perinka88 ďakujem za info
@anonym_c03936 neozvali a podla toho co som mala na profesii v histórii poslanych zivotopisov tak ani nevideli co som poslala
@perinka88 ja som tam poslala cv včera a dnes mam v historii, ze firma uz videla moj zivotopis.. ja som mala tiez pracu na doma a za este vyssi plat, ale praca bola aj narocna
@anonym_autor ženy dávajte si pozor na tento inzerát, kedze ja mam v životopise fotku tak mne reagoval hneď s tým ze mi napísal neprofesionálne na whatsapp a 3 krat sj odomna vypýtal životopis, napísal mi ze teda budeme mat online pohovor cez whatsapp, co nne prišlo strasne podozrivé lebo aký profesionálny riaditeľ pise na whatsappe, na pohovore mi povedal uplne iný popis firmy, vôbec sa nepredstavil a na konci ma pozval na kavu, že to chce riešiť osobne, tak som jeho ponuku odmietla a dneska mi napísal ze som ho naozaj zaujala a ze ci by som sa s nim nechcela stretávať a bavit aj ked som odmietla jeho ponuku. hľadám si prácu nie kamaratov. dávajte si pozor
@anonym_autor ženy dávajte si pozor na tento inzerát, kedze ja mam v životopise fotku tak mne reagoval hneď s tým ze mi napísal neprofesionálne na whatsapp a 3 krat sj odomna vypýtal životopis, napísal mi ze teda budeme mat online pohovor cez whatsapp, co nne prišlo strasne podozrivé lebo aký profesionálny riaditeľ pise na whatsappe, na pohovore mi povedal uplne iný popis firmy, vôbec sa nepredstavil a na konci ma pozval na kavu, že to chce riešiť osobne, tak som jeho ponuku odmietla a dneska mi napísal ze som ho naozaj zaujala a ze ci by som sa s nim nechcela stretávať a bavit aj ked som odmietla jeho ponuku. hľadám si prácu nie kamaratov. dávajte si pozor
@mayaaaaaaaaa
wau.dakujeme za info
Len ma teda zaráža , že takýto inzerát uverejňuje na profesii, na pracovnom portáli, kde teda inzercia vôbec nie je lacná.
Celé podivné
@mayaaaaaaaaa neviem ci je to trend ale mala som kolegu hr manazera ktory vyberal ludi a hlavne zeny najma podla fotky a veku /a nie podla toho produktivneho, a to zenaty chlap, a dve deti..proste mozog v gatiach
@anonym_b0bf51 tiez som zareagovala na tento inzerat… som zhrozena co som sa tu docitala….
@anonym_b0bf51 tiez som zareagovala na tento inzerat… som zhrozena co som sa tu docitala….
@domi235 a ozvali sa? mne vobec
Mne sa tiež neozvali. Inzerát za ťažké prachy a takýto prístup
Mne sa tiež neozvali. Inzerát za ťažké prachy a takýto prístup
@anonym_autor ani mne.. nahlasila som ich a uz aj odpisali z profesie