Skúsenosti s prácou na Slovenskej pošte
Mam ist na pohovor odborny referent. Praca by bola na centrale v internom prostredí, nie so zákazníkmi. Praca by mala byt zameraná na balikomaty. Životopis som si posielala davno ako brigádu na triedenie zásielok a oni sa mi ozvali s touto ponukou. Mam skúsenosti s administratívu, preto som si myslela, ze sa mi ozvali. Ale čítala som nejake recenzie, kde bolo písané, ze robia aj ine činnosti, ako bolo dohodnute, ze robia problem s dovolenkami atd. Ale neviem ci sa to týkalo celkovo prace za priehradkou alebo aj iných pozícii. Mate niekto skúsenosti s touto pracou? Neviem ci tam ist alebo neísť. Neviem ani kolko ponukaju plat a dochadzala by som dvoma spojmi.
@anonym_autor
Otázka:
Potrebuješ prácu a uživiť sa?
@zmrzlinka2021 nie, nepotrebujem
Posta velmi slabo platí....takze chod a skus a uvidíš
@anonym_autor za refentku by som som isla a to som.na poste od 2011 s prastavkou na MD a teraz. Na druhej materskej ;).... kedze som veduca posty som zvedava ci za 3r sa mi podari ist na referentku...ale u nas iba cez velke známosti bohužiaľ
Treba ist skusit vsetko zalezi ake vedenie je nad vami ;) aka veduca je atd
robila som na pošte. síce dávno, ale za mňa ok.
záleží od vedenia
@anonym_autor za refentku by som som isla a to som.na poste od 2011 s prastavkou na MD a teraz. Na druhej materskej ;).... kedze som veduca posty som zvedava ci za 3r sa mi podari ist na referentku...ale u nas iba cez velke známosti bohužiaľ
Treba ist skusit vsetko zalezi ake vedenie je nad vami ;) aka veduca je atd
@zuzkaa1991 a keďže ma takto sami pozvali, nebude to len taky proforma vyber a nemaju tam uz niekoho dosadeneho?:D
@zuzkaa1991 a keďže ma takto sami pozvali, nebude to len taky proforma vyber a nemaju tam uz niekoho dosadeneho?:D
@anonym_autor mate pravdu kedze dnesne vedenie uz nie je take.co.bolo..kedysi a stari zamestnanci uz maju toho dost.ako sa chovajú ;) (myslim všeobecne) na posru beru kazdeho kto sa prihlasi ale co sa tyka prevádzky je to narocne(vsetko naučiť sa) tiez.som o.poste.nic nevedela ale naucila som sa postupne..teraz baby maju na to.mesiac.dva aby sa všetky predpisy naucili co nie.je mozne ;)

@anonym_autor
Otázka:
Potrebuješ prácu a uživiť sa?