Skúsenosti s prácou návrhára kuchynského a kúpeľňového štúdia
Ahojte. Je tu niekto kto pracuje/pracoval ako návrhár v kuchynskom/kupeľňovom štúdiu? Rada by som si prečítala vaše skúsenosti ako hodnotíte tú prácu, či to za to stojí, či to bolo zvládnuteľné alebo príliš náročné, aké boli vaše začiatky, či ste mali nejakú súvisiacu školu alebo kurz alebo ste sa všetko naučili za pochodu. A aké to bolo so zákazníkmi, pretože mám pocit, že niektorí sú extra nároční alebo seriózne s nejakou diagnózou. A či niekto z vás sekol s tou prácou práve kvôli tomu, že s ľuďmi je naozaj veľmi ťažká robota.
Padol nápad či by som chcela robiť niečo také a budem rada za čo najširšiu vzorku skúseností 🙂 vďaka.
@anonym_autor Ahoj, ja som hneď po škole dostala možnosť pracovať v podobnom štúdiu a mne sa tá práca v tej dobe páčila. Je pravda,že komunikácia s ľuďmi bola niekedy veľmi náročná a domov som chodila vyšťavená,ale dalo mi to veľa skusenosti za ktoré som vďačná. Samozrejme,na začiatku som mala malé školenie ohľadom fungovania firmy,ale ak ťa tento smer baví, bude ta bavit aj práca. 🤗
máme s manž. čerstvú skúsenosť.
pani ktorá nám robila návrh bola málo zbehlá - a to vraj tam robí 10r? nám hovorila.
čakala som od toho viac že ona príde s takými nápadmi z ktorých padneme s manželom na zadok. no neprišla.
za nás to bolo slabé. jednalo sa o obývačku. ešte že to bolo zadarmo.
máme s manž. čerstvú skúsenosť.
pani ktorá nám robila návrh bola málo zbehlá - a to vraj tam robí 10r? nám hovorila.
čakala som od toho viac že ona príde s takými nápadmi z ktorých padneme s manželom na zadok. no neprišla.
za nás to bolo slabé. jednalo sa o obývačku. ešte že to bolo zadarmo.
@anonym_5242df presne, tiež sa mi zdajú malo kreatívni.
@anonym_5242df presne, tiež sa mi zdajú malo kreatívni.
@sendy1977 vidim ze naroky miestnych prispievateliek resp lov su vysoke. Cize by sa pani mala hlavne pripravit na nespokojst a narocnost klientov. To je zaklad... obrnit sa vediet to zvladay. lebo ocakavania su jak italian design profesional a najlepsie zadarmo.

mám kamošku čo s tým robila - ale sekla s tým práve kvôli ľuďom. musíš sa mať rada a byť dostatočne asertívna ...
ja by som to napr. mohla robiť, viem sa baviť aj s vyslovenými čudákmi. ona to nevedela ...
takže toto je tá prvotná požiadavka
potom by som povedala z pozície zákazníka že by si mala byť byť kreatívna a aj byť dôsledná...
keď tak o tom píšeš, ja by som to fakt mohla ísť robiť ...