Skúsenosti s prácou promotérky pri predaji parfémov
Ahojte,
rozmýšľam nad prácou promotérky ( nakoľko na výber veľmi nemám momentálne ), ponúka ju firma Swiss care, konkrétne predaj parfémov. V inzeráte píše, že sa pracuje 3 dni v týždni a taktiež, že dopravu zabezpečuje zamestnávateľ . To sa mi nejako nezdá. Máte s týmto typom práce niektorá skúsenosť ? Resp. ako to funguje v realite ?
co si myslis ze to bude? Ako si kupujes vonavky ty? Mas pocit ze ti ludia budu trhat z ruky nejaky lacny sibackovy patok? Ides robit konkurenciu firmam ktore dokazu minut miliony na vyskum a vyvoj a marketing a reklamu . Ako im chces konkurovat s produktom o ktorom nikto nikdy nepocul?
@martinmmartin ja by som to brala ako docasnu pracu . Skor som sa pytala na realnu skusenost , kto s tym pracoval 🙂
toto je odrb, proste budeš pchať ľudom do ruky nejaký čínsky šmejd smradľavý v hodnote 1 eura čo budeš predávať za 15-20 eur a budeš ich presviedčať aké majú šťastie že si môžu ten smrad kúpiť. Klasická promotérka na ochutnávky a tak, to je už o inom a to je fajn brigáda, to som robila v minulosti.
toto je odrb, proste budeš pchať ľudom do ruky nejaký čínsky šmejd smradľavý v hodnote 1 eura čo budeš predávať za 15-20 eur a budeš ich presviedčať aké majú šťastie že si môžu ten smrad kúpiť. Klasická promotérka na ochutnávky a tak, to je už o inom a to je fajn brigáda, to som robila v minulosti.
@marsmykkok Jo , a najvacsie terno je ked si bude ona musiet ten zazrak najprv kupit za vlastne prachy ( startovaci balicek) a potom to nutit nasilu aj kristovi panovi aby aspon na nule ostala......
@marsmykkok dakujem za skusenost 🙂 tak asi nic z toho takto to vidim

co si myslis ze to bude? Ako si kupujes vonavky ty? Mas pocit ze ti ludia budu trhat z ruky nejaky lacny sibackovy patok? Ides robit konkurenciu firmam ktore dokazu minut miliony na vyskum a vyvoj a marketing a reklamu . Ako im chces konkurovat s produktom o ktorom nikto nikdy nepocul?