icon

Skúsenosti s prácou realitného makléra

romikk22
11. aug 2020

Zienky prosím Vas o radu. Aká je práca realitneho makléra, oplatí sa to ? V com práca spočíva aspoň približne. Ak ju vykonávate ste spokojne?
Ďakujem pekne

noami12
11. aug 2020

@romikk22 ahoj ja som robila realitnú maklérku, nikdy viac.

sisa_s
11. aug 2020
romikk22
autor
11. aug 2020

@sisa_s ďakujem pozriem 🙂

romikk22
autor
11. aug 2020

@noami12 ďakujem vela ľudí mi to uz povedalo ďakujem za nazor 🙂

stary_ujco
11. aug 2020

Ak sa na to musíš pýtať, nie je to praca pre teba... Robiť ju môžeš, ale dobra v tom nebudes.

akinom0077
11. aug 2020

@romikk22 Robim maklerku 12 rokov spokojnost, nemenila by som. Zaciatky boli tazke aj vyse roka hadam..

jozef11111111
25. apr 2022

@akinom0077 otázka,dnes som mal ísť ísť pozrieť byt a realitak práve mal školenie , zaujímalo by ma co to majú za školenia ako vybaviť veci čo najefektivnejsie ako pochodiť po úradoch či ako koho oblbnut ??

akinom0077
27. apr 2022

@jozef11111111 skolenia su neni o vybaveni veci, vybavenie veci je o kontaktoch a dobrom mene, skolenie je o katastri a podobych zalezitostiach. Nikto nikoho neoblbuje. Nehajte si tieto komentare pre niekoho ineho… Skuste tu pracu a potom hovorte nejaky nazor…na “ oblbovanie”

jozef11111111
29. apr 2022

@akinom0077 , nie to ma aj napadlo o tom katastry ,len spomínam na školenia v strojárňach námestove čo som robil a tam boli školenia skôr kecanie o hlupistiach.

julinqa9
16. mar 2025

Dobrý deň chcela by som sa spýtať. Môžem vysvetliť čo potrebujem vedieť aj tu kedže o realitných makléroch je už diskusia vytvorená nemusím vytvárať znova. Ako to je ak niekto ma skúsenosť a aj ma viac prac na dohodu kde hlavnú ma na TPP. Ako to vlastne takýmto štýlom funguje keby som robila popri praci čo mam na TPP Realitnú Maklérku na dohodu da sa to a ak ano čo ma čaká celkovo čo sa týka poplatkov neviem zdravotná alebo či treba vôbec platiť niečo keďže ako realitná maklérka nie vždy budem mat províziu čiže čo to všetko obnaša aj v rámci daňových priznaní. Odvody zdravotnú mi platí zamestnávateľ čo sa týka tej práci na TPP ako celkovo to funguje popri druhej práci na dohodu. Robí to niekto takto a ma skúsenosti? Za každú odovzdanú skúsenosť ďakujem.