Skúsenosti s prácou u Júlie Mikolasovej
Ahojte, chcem sa opýtať, či máte niekto skúsenosť s ponúkanou pracou od tejto baby, jedná sa o predaj výrobkov na chudnutie, + kolagen atď. Ja sama som dosť skepticka, preto sa radšej pýtam
@columbovazena skúsenosť nemám. Nepoznám túto pani. Ale v živote by ma na takúto chujoviny nikto nenahovoril. 😁 Kto si to preboha kúpi. 🤦
@koniarova No ja tiež myslím, že dnes už je milión iných možností, obchodov, výrobkov..Preto som skepticka
A máš to komu predávať? Máš gule na hľadanie nových zákazníkov?
@koniarova No ja tiež myslím, že dnes už je milión iných možností, obchodov, výrobkov..Preto som skepticka
@columbovazena presne tak. Nedávaj sa na takúto hovadinu. Budeš len zbytočne kamarátov a rodinu otravovať. Lebo nikto iný ti to nekúpi.
@columbovazena už pred rokom tu bola o nej diskusia https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/potrebujete-zmluvu-na-pracu-z-domu-pri-online-predaji/
ach tieto lieky na chudnutie...
mňa kedysi dávno oslovil jeden muž na ulici že či by som nechcela s ním podnikať...
že budem všetkým rozprávať ako pijem nejaký džús z ktorého sa chudne.... vtisol mi do ruky papiere a že sa mu má ozvať....
papiere som vyhodila a chlapík mohol čakať.
never takýmto blbostiam. je to klamstvo.
@columbovazena už pred rokom tu bola o nej diskusia
@bebebi Ďakujem za info
@columbovazena tá pani inzeruje prácu minimálne 4 roky 🤣. Je to klasické MLM.. takže odpoved poznáš a ešte k tomu musíš klamať ľudí, že zázračne prípravky im pomôžu schudnúť 👌
@columbovazena tá pani inzeruje prácu minimálne 4 roky 🤣. Je to klasické MLM.. takže odpoved poznáš a ešte k tomu musíš klamať ľudí, že zázračne prípravky im pomôžu schudnúť 👌
@denkabemommy Myslela som si..🙄
@columbovazena ahoj, ona si hľadá pod seba ľudí kde ponúkaš produkty Valentusu. Ja ju poznám. Ak chceš, napíš mi ss

@columbovazena skúsenosť nemám. Nepoznám túto pani. Ale v živote by ma na takúto chujoviny nikto nenahovoril. 😁 Kto si to preboha kúpi. 🤦