icon

Skúsenosti s prácou v 101 drogérii

zika20
9. mar 2021
erikaa09
9. mar 2021

Susedka pracuje. Teraz sa jej menili smeny. Robia tak ze niekedy ma kratky den rano,kratky den poobede alebo cely den . V utorok(ASI) je preceňovanie cien kde niekedy je aj do 22.00 hod. Ona ma na starosti kozmetiku takze o tom musi vediet neviem co take ešte . Ja mam dve deti a muza co pracuje na smeny a tuto pracu by som nedala . Kedze ak by sme robili obaja poobede nema kto byt s detmi

zika20
autor
9. mar 2021

@erikaa09 Aha ďakujem a v akej prevádzke robí?ja idem zajtra na pohovor na Saratovskej a tam sú otvorený do 18stej.Ja mám ísť na pohovor na vedúcu smeny

erikaa09
9. mar 2021

@zika20 aj ona maju otvorene do 18.00 hod len ten utorok ( asi) sa vzdy striedaju a to nikedy su aj do 22.00 hod.

zefyra
14. mar 2021

@zika20 Ja zajtra nastupujem ako brigádnicka

ssegra
14. mar 2021

@erikaa09 neviem ci to není náhodou pondelok, lebo od utorka začína akcia a to už by cenovky mali byť vymenené

kikul21
27. feb 2022

@zefyra ahoooj aj si nastúpila?
Ako často si pracovala ako brigádnická ? Aký bol plát? 🤔 Ďakujem

zefyra
28. feb 2022

@kikul21 ahoj, nastúpila a po dvoch týždňoch aj odišla. Dohodli sme sa ze budem chodiť 4 hod denne, ja som chorá, som na invalidnom. A ze vo výnimočných prípadoch raz za čas 8 hod. Platilo to dva týždne, prišlo leto a zrazu aby som tam bola denne od 8 do 17 hod a ešte aj soboty než si oni všetky vyberú dovolenky. Tak to teda nie, nie som debil, tiež mam dieťa co ma prázdniny. Odišla som a ako chodievam okolo, stále dokola majú na dverach ze hľadajú. A výplata úplná katastrofa, minimálna mzda, ani euro naviac.