icon

Skúsenosti s prácou v Deichmann a CCC

7. júl 2025

Ahojte máte niektorá skúsenosti s prácou v Deichmann? Je to v pohode práca alebo náročná nejak fyzicky/psychicky? Ďakujem pekne, prípadne aj CCC ak máte skúsenosť

anonym_5b6779
7. júl 2025

@anonym_autor ja som robila chvíľu v CCC a už by som veru nechcela. Ako kolektív super, náročné to fyzicky nebolo, ak ti teda nevadí byť celý deň na nohách, niekedy aj 12 hodín bez sedenia (samozrejme okrem prestávky). My sme si dohodli kedy kto koľko robí, aby časový fond mesačne sedel, čiže veľa 12 hod. zmien nebolo, ale stalo pár krát za mesiac. Samozrejme bola hmotná zodpovednosť za kasu a aj za tovar. Mne najviac nevyhovovalo to otravovanie ľudí, ktoré tam vyžadujú. Ale mali to tak aj kolegyne, no zvykli si na to. Čiže náročnosť práce fyzicky/psychicky ako pre koho. Ja radšej robím vo výrobe, síce fyzicky náročnejšie, ale aspoň neriešim ľudí a ich dobrý/zlý deň.

alexka89
10. júl 2025
@anonym_5b6779

@anonym_autor ja som robila chvíľu v CCC a už by som veru nechcela. Ako kolektív super, náročné to fyzicky nebolo, ak ti teda nevadí byť celý deň na nohách, niekedy aj 12 hodín bez sedenia (samozrejme okrem prestávky). My sme si dohodli kedy kto koľko robí, aby časový fond mesačne sedel, čiže veľa 12 hod. zmien nebolo, ale stalo pár krát za mesiac. Samozrejme bola hmotná zodpovednosť za kasu a aj za tovar. Mne najviac nevyhovovalo to otravovanie ľudí, ktoré tam vyžadujú. Ale mali to tak aj kolegyne, no zvykli si na to. Čiže náročnosť práce fyzicky/psychicky ako pre koho. Ja radšej robím vo výrobe, síce fyzicky náročnejšie, ale aspoň neriešim ľudí a ich dobrý/zlý deň.

@anonym_5b6779 neviem my chodíme do CCC a neviem o Tom žeby za nami prišla predávacka sa pýtať že čo potrebujeme...málokedy sa stalo ...väcsinou sme my museli zháňať alebo si sami poradiť....ale asi v každom CCC a každom meste ináč maju pravidlá

autor
10. júl 2025
@anonym_5b6779

@anonym_5b6779 a museli ste ponúkať pri pokladni produkty? Mali ste najeky plán ktorý sa musí denne/mesačne pri Tom splniť?