icon

Skúsenosti s prácou v Lavaton s.r.o. na leasingu

ranavika
11. mar 2025

Nemá náhodou niekto skúsenosti s prácou v prácovni Lavaton s.r.o. na pozíciu pracovníčka leasingového oddelenia, plat po zapracovaní cca 1000 eur, ale nezdá sa mi to, aj reklamácie riešiť ....

diva22
16. okt 2025

@ranavika nezistila si nič o tej práci? Zas je na profesii inzerát

ranavika
autor
16. okt 2025
@diva22

@ranavika nezistila si nič o tej práci? Zas je na profesii inzerát

@diva22 bohužiaľ nie, hej pozerám ,že zas majú inzerát......

anonym_2ed96e
31. okt 2025
@ranavika

@diva22 bohužiaľ nie, hej pozerám ,že zas majú inzerát......

@ranavika dievčatá ani to neskúšajte. Robila som tam rok a stačilo. Takú aroganciu od vedenia a otrasný prístup majsteriek som ešte nezažila.
A pozícia na leasingu, obnáša hlavne to, že 99 percent času budete skladať prádlo.
Ľudia sa tam striedajú ako páse, väčšina vydrží pár dní,a odchádza.Denne sa robia nadčasy a o Pcku či voľne môžte len snívať.
A mimochodom, pracujú tam aj väzni.
Dobrá rada znie,ak máte čokoľvek iné choďte inam.
Hocikam,len nie Lavaton!!!

diva22
1. nov 2025
@anonym_2ed96e

@ranavika dievčatá ani to neskúšajte. Robila som tam rok a stačilo. Takú aroganciu od vedenia a otrasný prístup majsteriek som ešte nezažila.
A pozícia na leasingu, obnáša hlavne to, že 99 percent času budete skladať prádlo.
Ľudia sa tam striedajú ako páse, väčšina vydrží pár dní,a odchádza.Denne sa robia nadčasy a o Pcku či voľne môžte len snívať.

@anonym_2ed96e ďakujem pekne za info ❤️ ja som poslala životopis a vôbec sa mi neozvali...a už keby sa aj ozvali tak nejdem ani na pohovor

diva22
1. nov 2025
@anonym_2ed96e

@anonym_2ed96e tu na východe je ťažké nájsť prácu tam väčšina zamestnávateľov si dovoľuje proste...buď nechcú voľno dávať...alebo neplatia mzdu ako majú platit...atd...ja skúšam v Prešove hladat ale ťažké je to aj v takom meste niečo vyhovujúce nájsť

ranavika
autor
1. nov 2025

ďakujem tiež, hej je to tu ťažké s prácou v PO, ja som skúsila Imuna Pharm Šarišské Michaľany, ale tiež fluktuácia zamestnancov, a som PN , keďže nadmerná jednostranná záťaž končatín....