Skúsenosti s prácou v poisťovni

daniela2202
1. feb 2022

Má niekto skúsenosť s prácou v poisťovni? Napr. Komunálna poisťovňa

katkaseiner
1. feb 2022

predpokladam ze budes nahanat zakaznikov... ja pre poistovnu nerobim a ani by som nerobila.... a specialne nie pre Komunalnu... velmi nas oklamali..

sarita510
1. feb 2022

ruky prec ak nechcete mat oci pre plac,oni su vycvicení ako vas presvedcit ze budete tisice zarabat

guineverebeck
1. feb 2022

@daniela2202 ja robim v poistovi. Nie v tejto sice ale tak myslim ze to je vsade to iste.

daniela2202
autor
1. feb 2022

@guineverebeck Myslíš si, že je potrebná určitá znalosť k danej práci, alebo sa do toho človek postupne dostane? Ďakujem za odpoveď

babydesire
1. feb 2022

@daniela2202 najprv si poloz otazku: som clovek extrovertny ? Ak ano - mam zaludok nahat ludi,vyvolavat kadekomu,chodit po "potencionalnych" klientoch a prehovarat ich na poistku ? Ak si ten typ,prehnane komunikativna,ukecana,zakazdych okolnosti tvrdit svoje - tak by ti to mohlo ist.

daniela2202
autor
2. feb 2022

@babydesire Tak výstižne napísané...😁...ďakujem, máš pravdu

guineverebeck
2. feb 2022

@daniela2202 ja robim na pobocke. Nie je to take ako ked si obchodnik. Ale s nazorom od @babydesire sa nestotoznujem. Kedze robim v brandzi a poznam vela obchodnikov a vela priatelov mam aj po bankach, urcite na to netreba mat povahu. Proste v praci len robis svoju robotu. Praveze tito extrovertni makleri to su jednohubky. Pridu-odidu. Poprepoistuju celu svoju rodinu a ked nemaju koho tak odchadzaju. Lebo oni tym ako sa prezentuju, ze trepu a tlacia na ludi si klientelu odradzaju. A ked tak rozmyslam…co poznam ludi ktori su extra dlho v tomto prostredi a dari sa im, su to vacsinou introverti. Aj ja som skor introvert v sukromi. V praci proste prepnem do modu pracovneho 😂 ale urcite netreba byt premotivovany, staci byt profesional. Stat si za tym co hovoris a nemusis trepat nic navyse ako sa im ta poistka zide. Lebo ak ti ju podpisu nasilu, aj tak ju zrusia. Alebo prestanu platit.

daniela2202
autor
2. feb 2022

@guineverebeck ďakujem za info 👍

babydesire
11. feb 2022

@guineverebeck no napisala som to,lebo som to skusols..na pohovore super info o praci ktoru budem robit (hlasila som sa na poziciu "administrativny pracovnik v poistovni") a realita bola ina...nikdy viac,,na toto ja nemam zaludok...bolo mi zle,,,preto vravim,ze nato treba mat povahu . Ja - introvert mam problem volat aj so znamimy natoz s cudzime,neznasam nevyziadane rady ci cokolvek co si sama nepytam a mala som toto davat inym... tak tot moja skysenost,moja zla volba pre mna.len tolko ,,kazdy je iny, a aj tuto pracu niekto musi robit 🙂

blue76
9. nov 2023

@babydesire takze to nebola cisto len administrativa? Cize len telefonaty? Lebo taku istu ponuku som nasla aj som tam poslala zivotopis.