Skúsenosti s prácou v zahraničí
Dobrý večer, nie tu niekto, kto odišiel pracovať do zahraničia? Je jedno kam a jedno aká profesia, ale zaujíma ma reálne, že sa niekto rozhodol a odišiel za prácou von..
@yvanyta ano
ja tiez, pred 14 rokmi
Ďakujem dievčatá, len skôr by ma zaujímala "blízka minulosť", ale ďakujem za odpovede, no bola by som vám vďačná, ak si nájdete čas a napísali mi bližšie do správy kde pracujete a ci ste tu za všetkým dali bodku...
Treba vyskúšať, ja som odišla po škole, žila tam 13r a teraz som naspäť na Slovensku posledný polrok ale rozmýšľam o návrate naspäť. Práce v skladoch sú skoro pre všetkých čiže na začiatok práca asi nebude problém. A na bývanie aspoň trochu treba jazyk
Pred necelym rokom … normalne som poslala CV na pozicie, co sa mi pacili a nakoniec som sa rozhodla pre firmu, ktora ponukla najlepsie podmienky. Nic ine ako na Svk alebo hocikde inde … samozrejme nie vsetky firmy su ochotne cakat par mesiacov, ale ak maju zaujem ano. Ja nedavam nikdy nikde bodku. Nie je preco. Napr mozes pracovat pre DE firmu na HO a sediet na Svk … mas svoj “vesmir” a raz za dva tyzdne sa ukazes, ze zijes … vselico sa da
@domi235 hladaj na DE pracovnych burzach ako Monster.de alebo direkt cez Jobsuche ArbeitsAmt, vyber si firmy, kde chces pracovat a napis Initiativbewerbung … presne ako na Svk len v nemcine. Ak si na tom dobre s chrbtom a fyzicky hladaj Spargelstechen … Nemci To robit nebudu, ale majitelia Bauernhofov su vdacni, ze im pride niekto na sezonu makat …. Prace je dost hlavne teraz

Áno ale to bolo pred 25 r