icon

Skúsenosti s prácou v zahraničí

yvanyta
15. feb 2025

Dobrý večer, nie tu niekto, kto odišiel pracovať do zahraničia? Je jedno kam a jedno aká profesia, ale zaujíma ma reálne, že sa niekto rozhodol a odišiel za prácou von..

stellarstar
15. feb 2025

Áno ale to bolo pred 25 r

tundra
Autor odpoveď zmazal
bessie12
15. feb 2025

@yvanyta ano, pred 8 rokmi.

kremlicka250
15. feb 2025

@yvanyta ano

niki35
15. feb 2025

@yvanyta ja pred 6,5 rokmi

veve889
15. feb 2025

ja tiez, pred 14 rokmi

yvanyta
autor
15. feb 2025

Ďakujem dievčatá, len skôr by ma zaujímala "blízka minulosť", ale ďakujem za odpovede, no bola by som vám vďačná, ak si nájdete čas a napísali mi bližšie do správy kde pracujete a ci ste tu za všetkým dali bodku...

kathryn28
15. feb 2025

Treba vyskúšať, ja som odišla po škole, žila tam 13r a teraz som naspäť na Slovensku posledný polrok ale rozmýšľam o návrate naspäť. Práce v skladoch sú skoro pre všetkých čiže na začiatok práca asi nebude problém. A na bývanie aspoň trochu treba jazyk

olimuc
15. feb 2025

Pred necelym rokom … normalne som poslala CV na pozicie, co sa mi pacili a nakoniec som sa rozhodla pre firmu, ktora ponukla najlepsie podmienky. Nic ine ako na Svk alebo hocikde inde … samozrejme nie vsetky firmy su ochotne cakat par mesiacov, ale ak maju zaujem ano. Ja nedavam nikdy nikde bodku. Nie je preco. Napr mozes pracovat pre DE firmu na HO a sediet na Svk … mas svoj “vesmir” a raz za dva tyzdne sa ukazes, ze zijes … vselico sa da

domi235
22. apr 2025

@olimuc ak chcem pracovat pre DE a neist cez agenturu co by si mi odporucila ako zistim ci je firma doveryhodna ?

olimuc
22. apr 2025

@domi235 hladaj na DE pracovnych burzach ako Monster.de alebo direkt cez Jobsuche ArbeitsAmt, vyber si firmy, kde chces pracovat a napis Initiativbewerbung … presne ako na Svk len v nemcine. Ak si na tom dobre s chrbtom a fyzicky hladaj Spargelstechen … Nemci To robit nebudu, ale majitelia Bauernhofov su vdacni, ze im pride niekto na sezonu makat …. Prace je dost hlavne teraz