icon

Skúsenosti s prácou vo Fresh Plus

magda9257
3. sep 2025

Ahojte nasla som len staršie diskusie ale tak nema niekto skusenosti s pracou vo Fresh plus obchodoch... čitala som len stare prispevky 8 rokov stare a tak ci sa tam neico zmenilo alebo je to stále take hrozné tam??

launy
3. sep 2025

@magda9257 ochhh, 40 ročná suseda to skúsila za pokladňou a na predajni, vydržala 1 týždeň

mako5
Autor odpoveď zmazal
mako5
Autor odpoveď zmazal
anonym_a8fa80
5. sep 2025

mam skusenosti

anonym_a8fa80
Autor odpoveď zmazal
anonym_a8fa80
5. sep 2025

@magda9257 mam napisem sukromne

magda9257
autor
18. sep 2025
@anonym_a8fa80

@magda9257 mam napisem sukromne

@anonym_a8fa80 ano.prosim napiste mi spravu

mako5
6. nov 2025

viete ako zamestnáva ? brali doslova každého do Mi viete kvôli čomu ,aby sa dala budova do poriadku ta hrubá špína po stavbe ,,preto mi neslo do hlavy prečo mi jedna zamestnankyňa firmy ,ktorá robila pohovory vravela ci nemám ešte niekoho teda ďalšie žienky .. predavačky sú lacná pracovna sila ,,na najväčšiu špinu ktorú trebalo urobiť ,,ako by mali zaplatit upratovaciu firmu ,,roboty jak na kostole,, všetko ručne stručne aj po štyroch ,,škrabať rezatkom bielu farbu z tej hnusnej tmavej podlahy ..ten kto ju vymyslel musel mat v tom case riadnu depku ,,drbnúť tam do kuchynky ,technickej miestnosti, wc ,šatni sprchy atd ,,prach zo všetkého sa utieral teda striekalo sa smradľavou okenou ! ani obyčajný pur nebol na obrovskú predajnú zmývať ,cisit ,drhnut zbierať bordel po robotníkoch všetko upratovať 100 krat dookola ..nebola tam elektrina na umývací stroj ,ktorý tiež stal neskôr za hovno ...k dispozícii boli dve vedra a jeden obyčajný mop druhy co sa natahuje handra ,ktoré si tiež už svoje zažili zničene ..dve sa dokupili z toho sa jeden zlomil ..doslova sme si to požičiavali na upratovanie obrovského obchodu,, vrátane skladov miestnosti , wc ,šatni ,kuchynky atd. čista psychiatria.. a potom vám ku koncu ,,keď sa všetko porobilo nenapadne vedúca povie ,ze bude treba robit tržby ,lebo sa bude musieť prepúšťať ..nakoľko stamad aj odišli dali výpoveď ,,co im aj zahralo do ich plánov ..dávajú výpoveď aj za názor ,,,kvôli upozorneniu na lepšie pracovne podmienky v sklade ,ale takých ludi nepotrebujú čo sa ozývajú .. keď sa vykladal tovar do regálov na predajni ,,bol problem ,,nakoľko sme nemali ešte telefony a zebru sme si doslova požičiavali ..a co sa tyka plánov usporiadania a vykladania tovaru čisty blázinec,, niekoľko krát sa prekladali regale ..nakoľko ma labas velmi "šikovných zamestnancov" do bludu porobene plány ..nikdy viac do novootvorenej predajni vyuziju vas a potom dovi dopo údajne pre nadstav ! hlavne nie potraviny ako fresh ..ale je to taká taktika nabrat ludi ,aby sa všetko dalo do poriadku ,,najväčší bordel spinu upratať.. postavit predajnú všetko vyložilo a potom prepúšťať ,takže to co robilo 10 predavačiek potom robia 5 predavačiek .. pri otvorení sa nejak pozabudli poďakovať predavačkám ,ktoré dali predajňu do stavu na otvorenie ... ale nic nove pre fresh ...našla som stare recenzie a všetko sadlo ako šerbeľ na rit ... dobre a šikovne predavačky radšej dali výpoveď ..sklad jedna veľká pohroma,,nedali klasické regale ,ale paletový regal , kde sa vyklada rovno cela paleta s tovarom ..neviem ci ho hornbach ,alebo obi vyradili a oni ho dali do skladu na male potraviny ..každý nadával ,ale každý držal hubu a krok ..a to neni všetko ...najlepšie hlášky vedúcej ,aby sa predajná dala čim skôr do poriadku pre otvaračku ,,ako nám to išlo chválila ,že si robíme predajnú pre seba ..pre seba predavačky si myslím ti drbe ? pre koho robíme predajnú pre labasa a nie nás ! rečičky typu my to dame ! čisto jak hlášky Matelka za covidu 🤦‍♀️a este som zabudla dodat ohľadom toho benefitu telefon ..je to inak ,,ak skôr odíde ,alebo dajú výpoveď ten mobil zostava predavačke a ho spláca !!! ci ho chce alebo nechce musí ho splácať ,ak odíde skôr do troch rokov ! potom mobil ostáva a neplatí nic ..hodnotu mobilu si dali 180 eur ! dobre si pozrite co podpisujete ohľadom toho telefonu ,ktorý prijať musíte ,lebo sním budete pracovat ..len nás zabudli nato upozornit ,ako to je s mobilom ,,než nám dali podpísať papier o prevzatí ..