Skúsenosti s prácou z domu pre firmu Profiro?
Ahojte, na nete som našla inzerát na prácu z domu pre túto spoločnosť, organizujú pohovory buď v Bratislave alebo Košiciach, moc toho o nic popísané nie je. Máte niekto skúsenosti s nimi? Boli ste už na pohovore ? Som zo stredu SR. Mám to ďaleko aj do Bratislavy aj do Košíc 😁 tak že či sa to oplatí , vďaka za odpovede
Presne dnes som na to reagovala aj ja. Dali mi kontakt na toho pana ale minuly rok som reagovala na podobny inzerat. Pan ten isty telefonne cislo to iste ale nazov firmy iny.
Profiro je firma v ktorej, keď prídete na pohovor si za neho zaplatíte 40 eur a tým sa vlastne skladáte na plat personalistky, ktorá Vám dohodne termín pohovoru. Takže podľa môjho názoru a názoru mojich známych je to na štýl podvodu.
Predtým sa firma volala Aquamol, tu sú nejaké diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?q=aquamol
Ahojte, boli ste tam teda niekto? Lebo dnes som si tam poslala žiadosť a aj mi hneď odpísali za pohovor.
@sabulik_15 podvod zoberú 40 € za pohovor a peniaze nikdy nemáš.Vzdy výhovorky.
Teraz s nimi,,pisem,,cez email...letná 40...firma sa volala neviem presne ako pred rokmi...ale niečo ako ,,filtračný stroj na vodu ci co...čistý blud. Pan ten istý aj so ,,sekretárkou,, samé zle skúsenosti, pýtam sa ci je v nappni práci aj predávanie veci alebo ponúkanie..zrazu už na osobnom stretnutí.. ja som len čakala ci napíše tu adresu letná...podvodníci sak roky hľadajú niekoho...este som nemala dcéru.. to je 7rokov..otras
Aj ja som tam bola, nie je pravda že sa tých 40€ sa skladá do platu personalistiky, lebo s prvou výplatou sa to aj vrátilo späť a robila som len to čo mi kázali.
Aj ja som tam bola, nie je pravda že sa tých 40€ sa skladá do platu personalistiky, lebo s prvou výplatou sa to aj vrátilo späť a robila som len to čo mi kázali.
@sefkasabinov a aký je popis práce?
@sefkasabinov a koľko si dostala za tento koment?😀 Bola som na pohovore kým ešte firma bola Aquamol, Molčan oje**va ľudí, žiadna firma si nepýta peniaze na pohovore a ľudia ktorí mu zaplatia sú padnutí na hlavu....
@sefkasabinov a koľko si dostala za tento koment?😀 Bola som na pohovore kým ešte firma bola Aquamol, Molčan oje**va ľudí, žiadna firma si nepýta peniaze na pohovore a ľudia ktorí mu zaplatia sú padnutí na hlavu....
@valeriakadarova aj iné súkromné firmy pýtajú, vidno že nechodíš na pohovory
@sefkasabinov no vážená, ty teda vedieš diskusiu! Nie, nie je normálne žiadať od ľudí peniaze za pohovor a naozaj je to podvodne konanie! Myslím, že je to adept na to, aby sa o tom natočila celkom zaujímavá reportáž končiaca podaním TO. Za čo by ľudia mali platiť pri pohovore? Že sa s nimi stretnem? Či za to, že dýchali vzduch v kancelárii?
@sefkasabinov no vážená, ty teda vedieš diskusiu! Nie, nie je normálne žiadať od ľudí peniaze za pohovor a naozaj je to podvodne konanie! Myslím, že je to adept na to, aby sa o tom natočila celkom zaujímavá reportáž končiaca podaním TO. Za čo by ľudia mali platiť pri pohovore? Že sa s nimi stretnem? Či za to, že dýchali vzduch v kancelárii?
@palicka ja nechápem, každý druhý si myslí že tam platí za pohovor. Za žiaden pohovor som neplatila, ale za postupné školenia a aj to mi vrátili pri prvej výplate čo aj sa podpíše, treba len čítať a počúvať čo hovoria a čo popisujete. Ja som tú diskusiu nezačala ale tá osoba,.
@sefkasabinov nie v štátnej správe neplatis. Robila som na Daňovom aj inde a ani cent som neplatila.
Na tom pohovore som bola aj Ja..keď neviem ako sa volala firma..možno to tu bolo spomenuté.. niečo s vodou..v popise prace bolo admin.prace..skenovanie ,písanie email ,telefón.. atď.. prídem tam a moja úloha? Musím si kúpiť stroj na vodu..čistič ci ci co to bolo..stalo to vtedy 800eur...filtrácia vody..také dačo.. a mala som si ho kúpiť aby som mala vlastnú skúsenosť...aby som mohla to odporúčať inde..pyramída.. o*eb...pan s veľkými očami, a staršia asistentka...a keď ti natom tak záleží...ze nadavas a osocujes ľudí, asi mas IQ jak ten pan , vedúci,, a záleží ti natom keďže sa ,,hadas,, a obranujes. Pekny deň..
A ešte niečo
Ak máš ten filtracny stroj na vodu, dúfam,že ho používaš, lebo potom máš vraj také červené líčka jak marfusa...z tej zdravej vody😀😀😀mala by si sa usmievať na svet 😀
(Tak mi to pan vedúci povedal)😀😀😀😀😀😀😀
@palicka ja nechápem, každý druhý si myslí že tam platí za pohovor. Za žiaden pohovor som neplatila, ale za postupné školenia a aj to mi vrátili pri prvej výplate čo aj sa podpíše, treba len čítať a počúvať čo hovoria a čo popisujete. Ja som tú diskusiu nezačala ale tá osoba,.
@sefkasabinov ci vrátili nevrátili.. ale musela si investovať.. ty máš platiť zato,že oni chcú aby si robila ? 🤦♀️
@sefkasabinov ci vrátili nevrátili.. ale musela si investovať.. ty máš platiť zato,že oni chcú aby si robila ? 🤦♀️
@vesmirnyglobus zbytočne vysvetlovat, tuto sefka zo Sabinova to nepochopi, odrbava ludi a este je na to aj hrda, ale tak hold ked ma na to zaludok...
@valeriakadarova aj iné súkromné firmy pýtajú, vidno že nechodíš na pohovory
@sefkasabinov vy zjavne len na pohovory chodíte 🤣🤣🤣 to svedčí o všetkom, ďakujeme..
@sefkasabinov vy zjavne len na pohovory chodíte 🤣🤣🤣 to svedčí o všetkom, ďakujeme..
@lenulka6 top koment😀

no zaklad, najst si firmu na orsr.sk, ziadna s tymto nazvom tam nie je... profiro je len pochybny zivnostnik, co ma viac takychto "firiem"
takze skoda cesty