Skúsenosti z pohovoru v Uniqua Nitra
Čauko, nenájde sa tu niekto kto bol poslednú dobu na pohovore v rakúske Uniqe? Referent administratívy a nemeckým jazykom B2/C1 úroveň?
Prepáč, odveci dám komentár. Ale referent administrativy znie zaujimavo. 😁😁 Poisťovací agent to bude po slovensky.
@anonym_dfb5bf .. mylíš sa. Toto nemá nič s uzatvaranim poistiek, tam sa už spracovávajú poistné udalosti z Rakúska, preto som uviedla že nemčinu tam chcú,vyplácajú už škody ľuďom je to administratíva v nemčine a nikoho neotravujes 😀
Prepáč, odveci dám komentár. Ale referent administrativy znie zaujimavo. 😁😁 Poisťovací agent to bude po slovensky.
@anonym_dfb5bf nema to nic spolocne s poistovacim agentom, AT Uniqa ma v Nitre shared centrum, ktore poskytuje skupine napr. administrativny, HR a pod. support (spracovanie poistnych pripadov, a x dalsich cinnosti)
@anonym_dfb5bf nema to nic spolocne s poistovacim agentom, AT Uniqa ma v Nitre shared centrum, ktore poskytuje skupine napr. administrativny, HR a pod. support (spracovanie poistnych pripadov, a x dalsich cinnosti)
@petamich ahoj ty tam pracuješ?
@anonym_dfb5bf mýliš sa a veľmi...
@anonym_dfb5bf mýliš sa a veľmi...
@rude_baby tak chvalabohu. Beriem späť. Držím autorke palce na pohovore. Po vysvetlení funkcia vyzerá byť dobrá.
Ja len dodám, že dosť casto hľadajú nových ludi. Zrejme je tam casta striedačka z nejakého dôvodu
Ja len dodám, že dosť casto hľadajú nových ludi. Zrejme je tam casta striedačka z nejakého dôvodu
@kikusenka1 je to veľmi veľká firma majú 2 pobočky, tuším až okolo 1000 zamestnancov len v Nitre, Prešov potom tiež , a hlavne ženy tam sú čiže určite veľa odchádza aj na materskú, ale áno niektoré aj samé idú lebo je tam vraj dosť práce.. čo ja poznám baby tak sú spokojné baby ,ale viem že niektoré to označujú za otrokaren 🤷♀️