icon

Som divná, keď ma lákajú takéto práce?

27. okt 2020

Chcela by som pomahat, alebo pracovat na tichych, pochmurnych miestach. Chcela by som sa starat o tyrane zvierata. Alebo byt napriklad spravkyna cintorinu, starat sa o hroby. Dakde byt zasita v archive a iba sa hrabat v papieroch. Alebo daco take. Nieco, kde neprichadzam do kontaktu s vela ludmi, idealne so ziadnymi, alebo len jednym, s ktorym si rozumiem, je to normalne? Ani neviem, kde by som take prace nasla, ved na Slovensku sa to asi ani neda...teda, mat za to aj normalne zaplatene...Alebo byt recepcna, ale v nejakej dobre zapadnutej diere, proste, roboty co najdalej od ludi. Viete daco poradit? :D

alenahvizdova
27. okt 2020

nie si divna len si introvert tiez to mam takto. chces mat pokoj od ludi nie kazdy je super komunikativny a potrebuje okolo seba rozruch. vobec sa tym netrap. len s tym zamestnanim poradit neviem

lamar11
27. okt 2020

Nie si divna,tiež tot ak mám,moja vysnívanú práce by bola bez ľudí,sama.. si introvert.

katarinaba
27. okt 2020

Ja som uctovnicka, mam vlastnu kancelariu, v podstate som stale takmer sama. Obcas stretnutie s klientom. Vacsinu veci riesim elektronicky.
Starat sa o hroby - to je fajn, urob si zivnost, daj inzerat. Ale neviem, ci uz nie je velka konkurencia.
Ja nie som introvert, milujem ludi, ale mimo prace. Moct si otvorit okno kedy chcem, volat bez ohladu na to aby som niekoho rusila, ci ma niekto pocuval, zvolit svoju radiovu stanicu - to su veci na nezaplatenie. Mam kamaratov a znamich - tam ponorka nehrozi, ale co kolegyna, ktora sa nestve a bude zduta polroka? Nie dakujem. Takto som spokojna.

zuzanka.zuzu
27. okt 2020

sú to úplne normálne roboty, nájdeš ich na v SR, prečo by nie? aj v SR ľudia umierajú. len sú dosť dobre platené a "zostávajú v rodine" - napr. kamoška oblieka mŕtvoly, vypisuje papiere v pohrebníctve, pripravuje pohreby - ale pozor, komunikuje s pozostalými (ak by som chcela byť veľmi morbídna tak napíšem, že je niečo ako svadobný agent pre mŕtvych, čiže hudba, oblečenie, dodávatelia atď)

mimca77
27. okt 2020

Na tom, ze chces pracu s minimalnym kontaktom s ludmi, nic take zvlastne nevidim. Ale to nemoze byt jedine kriterium, o tyrane zvierata sa maju starat ti, ktori zvierata miluju a chcu im pomahat. Tiez mam kamosku, ktora oblieka a lici mrtvych a riesi pohreby, tam je ale komunikacie s pozostalymi viac ako by ti bolo mile. Ja to mam podobne ako @katarinaba, len mam kancel doma, kedysi som robila v open space, to mi isiel mozog explodovat. Musis predsa aspon priblizne vediet, co ta bavi a co ovladas, bez toho ti tazko radit nieco konkretne. Ked chces dobre platenu pracu na tichom pochmurnom mieste, mozes sa napriklad zavriet do pivnice a pisat bestsellery 🙂

kittykat22
27. okt 2020

Preco divna? Jedna moja kamaratka mi robi vo vaznici - isla tam pracovat zo skolky 😅 Minule hovorila ako nastupuju ludia do vykonu trestu a mava im uplakana rodina 🙈😁 A druha je forenzna patologicka ... pri obede rozprava ako pitvala cloveka 😅 Mozno by si s nami niekdy mohla ist tiez na obed ak skoncis na tom cintorine 😂

deti95060810
27. okt 2020

starať sa o hroby ? cintorín? Bežná práca na Obecnom úrade.... Správca cintorína. V tých menších dedinách to robia ľudia aj popri zamestnaní...
Archív ? veľký archív je v Matici Sllovenskej v MT....možno tam treba skúsiť....

autor
27. okt 2020

Len vsade na take miesto ziadali aj tu pracu s mrtvym a to ja nedavam :(

miriam2908
27. okt 2020

Vzdy ked ma se*u ludia okolo hovorim ze chcem ist dojit kravy na Oravu 😂 (to je aspon tak 2x do tyzdna) zvieratka su super👍

tripetta
27. okt 2020

Vôbec nie si čudná. Najlepšia práca je bez ľudí. Kde sú ľudia a kolektívy (predovšetkým ženské), tam sú len intrigy, šikana a faloš.

metuzalem
27. okt 2020

Kamionisti su vkuse sami a zarobia dobre...

andreatytler
28. okt 2020

Takych robot je vela... len treba hladat... pastier oviec napriklad... si sama cele mesiace a zaroven so zvieratami. Alebo nocny straznik... tam mas tu pochmurnu samotu v noci ktoru hladas. Ten vodic kamionu je tiez obry ako vraveli predomnou.