Ako sa začleniť do pracovného života?
Msla bola často chora. Chcem sa začleniť medzi ludi nebavi ma byt doma.Akou prácou by som mohla začať.dakujemChcem sa osmelit
presne ako doris11 píše...a kolko máš rokov?
Čiže predtým si nikdy nepracovala? Koľko máš rokov? Začnime 2 podstatnými otázkami - akú máš školu/vzdelanie a čo by si chcela robiť, čo by ťa bavilo? Hlavne nemaj stres ani strach. Ak aj nemšá pracovné skúsenosti, je to v poriadku. Každý začína s tým, že nemá pracovné skúsenosti. Podstatné je, či chceš ísť robiť to, na čo máš školu. Ale niečo iné. Ak niečo iné, tak podstatné je, či k tomu potrebuješ nejakú kvalifikáciu.
No strednú s maturitou.Len co do životopisu napísať. No ja som bola u manžela zamestnaná on je živnostník. Sem tam som mu pomohla stavbu upratať faktúru vystaviť. Bol by problém keby len za upratovačku skebo predavačku ma zobrali. Musím skúšať.
Však tam uved že si podnikala spoločne s manželom. Predpokladám že robí niečo so stavebníctvom podla toho čo píšeš. Nemusíš rozoberať že si tam chodila zametať
bola si zamestnaná u manžela, takže máš prax s vystavovaním faktúr a riadením kancelárie. Možeš si urobiť kurz učtovníctva cez Úrad práce a robiť účtovníčku napríklad. Ale časť učtovníctva...fakturantku.
Viac menej to bolo o upratovani..
inak...upratovacie firmy dobre fičia teraz..lebo matky su velmi zaneprázdnené, teraz nemyslím to v zlom..ale už normálnejšie dať si upratať byt alebo dom a zaplatiť za to. Možno by si mohla takto si zarábať.

Akú máš školu? Čo ta baví? Čo by si chcela robiť?