icon

Som dva mesiace v novej práci po materskej a cítim sa stratená

5. jan 2026

Milé žienky som 2 mesiace v novej práci po materskej
Citom sa trosku ešte stratená kvázi som ešte v zachviľu no bojím sa ako to bude naostro ci mi to pôjde tak ako kolegyniam...cítim sa ako nove ucho....robím snažím sa byť samostatná už v niečom ale prídu mi maličké chybičky.
Co si myslím ze už viem.pride niečo.one nové.myslite si ze to prejde ahhhh cítim sa neschopná
Ps som v štátnej sprave

jblheart
5. jan 2026

@anonym_autor To má asi každý keď sa vracia po dlhšom čase naspäť do práce. Mne občas trvá 2/3 dni kým sa dostanem do pracovného tempa keď sa vrátim späť do práce už po 8+ dňoch voľna/dovolenky. Takže asi to chce len kľud a skôr či neskôr sa aklimatizuješ a ako sa hovorí kto nič nerobí, nič nepokazí. Takže keď pracuješ spravíš aj chyby.

elin2525
5. jan 2026

@anonym_autor Ja robim v korporate a mala som to rovanko, musela som sa vsetko znova ucit, je to uplne normalne, clovek zabudne, vela veci sa zmeni a pravdou je, ze sebavedomie tiez ubudne popri detoch. Neboj, dostanes sa do toho, dva mesiace su kratka doba, ja som rok a pol naspat a uz som uplne v pohode. Samozrejeme sem tam chybicka, ale sme ludia, kazdemu sa to stane, aj bezdetnym. Drzim palce!

katkaseiner
5. jan 2026

súhlasím s napisanim, su prace ktoré su ti ukazane a vieš, ale su pozicie, kde su vedomosti tak poprepájané, že musis vediet a, b, c, d,e,f a este stale kopec toho aby si plynule fungovala. Ja som v novej praci 2,5 roka a este stale sa nieco najde čo neviem, resp sa nieco formovalo a vie to len 1-2 ludia z teamu

siska53
6. jan 2026

@anonym_autor Prejde to, podobny pocit som zazivala, ked som presla na ine oddelenie..lebo napln bola ina, robilo sa trosku s inymi aplikaciami.. preslo to. A po rodicaku uplne ina firma, uplne ine aplikacie a napln prace. Zvykla som si. Na to je skusobna doba, aby si vedela ty i zamestnavatel posudit, ci je to pre obe strany ok. A to, ze spravis aj chybu? Stava sa aj skusenym. Viem, ze ten uvod byva tazky, nová agenda, novi ludia.. ale chce to len cas. Este par mesiacov a budes tam jak doma.

siska53
6. jan 2026
@jblheart

@anonym_autor To má asi každý keď sa vracia po dlhšom čase naspäť do práce. Mne občas trvá 2/3 dni kým sa dostanem do pracovného tempa keď sa vrátim späť do práce už po 8+ dňoch voľna/dovolenky. Takže asi to chce len kľud a skôr či neskôr sa aklimatizuješ a ako sa hovorí kto nič nerobí, nič nepokazí. Takže keď pracuješ spravíš aj chyby.

@jblheart Hej, po dlhsej dovolenke ci peenke veru hej 😅. Milion emailov, zmien... Veru.. ale vzdy to prejde 🙂.