icon

Som študentka a potrebujem peniaze

simicek77
11. okt 2012

Cawko kocky,
som studentka strednej skoly a naozaj surne potrebujem peniaze,nie vela ale aspon na jedlo a do skoly,peciem domace zakusky a strazim deti pretoze uz naozaj neviem co dalej.Vedeli by ste mi poradit?

Strana
z3
dzejny22
17. jan 2013

baby viem o jednorázovej možnosti zarobiť si od 10 do 750 eur, pre bližšie info IP

simicek77
autor
17. jan 2013

@zuzx hmm ale z nicoho nie som taka dobra aby som mohla doucovat :/ jako jednicky mam ale to su odborne predmety ktore sa nedaju vysvetlit :/

456456
17. jan 2013

Píšeš, že rada kreslíš. Neviem čo to znamená, aká si dobrá, ale myslím si keby si to ovládala, tak ponúkni mamičkám, alebo detských doktorkám, malovanie na stenu rozprávkové postavičky, ak si na to trúfaš 🙂
Mne osobne sa nepáčia niektoré reakcie mamičiek čo sú tu, na Tvoju adresu a to hned prvá reakcia od Janky. Najprv si treba prečítať otázku, pochopiť a hned niekeho rovno zvoziť a uplne znechutiť. Držím palce, nech to zvládnete.

martinaxx
16. feb 2013

http://www.ermail.cz/link/NJVYNA7aA2YNejAjeaV2C... čítanie reklamných mailov 🙂

anneta1
Odpoveď bola odstránená
zuzka444
7. mar 2013

http://www.ermail.cz/link/7V7XcXAJeCj72C2JCJATC... babulky vyskusajte toto ja to robim uz par rokov a som spokojna peniazky bezproblemov vyplacaju a hlavne vsetko je zadarmo...preto treba len vyskusat nic za to nedate

alena11111
Odpoveď bola odstránená
majulkab
11. mar 2013

ja som dlho hľadala prácu nie na Vpp ale na Hpp. Už som mala z toho dosť nervy, lebo v bývalej práci to išlo dole vodou, robila som od vidím do nevidím za minimálku. tak som si našla robotu cez www.workingpark.com. Vytvorila som si tam profil a asi za 2 týždne ked som uz nečakala žiadne zázraky, ma oslovila firma a teraz tam robím asistentku. mam kludnu robotu kde si pracujem tak dlho ako potrebujem. Viem že sa tam dá nájsť aj práca na VPP, alebo nejaka brigáda

Strana
z3