Štátna dotácia a eshop
Mamičky neviete mi poradiť, tie ktoré ste si spravili kurzy a schválili Vám dotáciu, je možné mať podnikateľský zámer aj na eshop? Bolo mi povedané, že nebude schválený. Keďže so synom často chodím po lekároch aj 5x do mesiaca a chodí zo školy o 11tej, 12tej tak nemôžem byť v kamennom obchode do tej 3-4,,družina nieje možná, nechcú ho tam a je otázne či ho nevyhodia aj zo školy, premýšlam aj nad domácim štúdiom,,,a nemá mi s ním ani kto pomôcť, sme odkázaný iba samí na seba,,ste tu nejaká ktorej bola schválená dotácia na eshop???
@ajinko jasne, ak by nieco pis na info@mnamuela.sk, tam to najdem skor ako tu, hlavne cez tyzden🙂
@aduskatt no oddnes som aj ja presvedčená, že potrebujem radšej s. r. o. Lenže u nás povedali, že nie sú veľmi ochotní dávať. Ochotní-neochotní, tak to pripravím a dajú.
...bola by som zvedavá na tvoj zámer, rozpočet a tak... dúfam, že si zaslúžim. V každom prípade, kočky, čo budeme "spolu" začínať, aj s @anos18 a tiež @ajinko - bola by som rada, keby sme si pomáhali.
Mimochodom, už táto debata je možno viacej ako sú schopní niektorí konštruktívne sa baviť vo firme🙂 Zaberačka...
A to som myslela, že cez víkend si/aj vám dám pokoj🙂 j.
@ajinko nech sa hodia o zem🙂 ved si skus na nete precitat zopar clankov o tom, alebo sa spytaj uctovnika, kazdy normalny ti to povie......... ja hned ako som zacala vybavovat dotaciu, tak mi volala, ze mam prist najskor k nej, kym urobim blbost..do posledneho dna som bola presvedcena, ze SZČO, až kým mi neotvorila oči🙂
@ajinko dotácia tam spadá, preto si niekto dá rozpočet na 1. rok nižší, aby aj s príjmami bol pod tou hranicou. Ale ja som ešte nebola na školení. Najlpšie by bolo ísť s tým pripraveným (alebo načrtnutým) zámerom za tou pani, ktorá robila školenie. Mne to tak odporúčali na ÚP - a aj to využijem, keď vidím tie rôzne komplikácie..
@jankali ahoj ahoj, plán už mám napísaný, už som bola aj na konzultácii,,tam mi povedali, že každý okres sa rozhoduje sám komu schváli peniaze,,no takže som asi nahraná,,inak mám v PZ napísaný začiatok podnikania na 15.4,,budem to riešiť asi fcb stránkou,,neviem ešte,,určite ale budem využívať neplatené servery na začiatok,,,
čo by si bola nahraná🙂 pred tým si v kľude povedz nahlas celú prezentáciu, aj odpovedaj na otázky, ktoré by ti dali a uvidíš, že ok. Akože neviem, vždy sa nejak pesimisticky vyjadruješ🙂 Keď ti pri písaní PP "vyšlo", že si zarobíš, tak ti dajú! Veď o to ide, podporiť ľudí, ktorí sa budú vedieť sami živiť. Budete mať aj testy pred komisiou?
P. S. dnes som videla zaujímavý server www.sukromnik.sk - zadara celý, kukni na to, či by ti nevyhovoval. Ja tiež kuknem.

@ajinko nezavidim.ja som to cele mala asi za dve hodinky