icon

Ste spokojné s platom vášho muža?

martinna181
11. feb 2022

Ahojte ženy, taká osobná otázka, koľko zarobi vás partner / manzel ? 😄 ste spokojné ?

Strana
z2
ivkazba
11. feb 2022

@luciab19 jasné, že je v tom rozdiel (škola, ďalšie vzdelávanie, prax, atď) . Toto sú také otázky, ktorým vôbec nerozumiem, pretože to autorke otázky nijak nepomôže, keď bude vedieť koľko zarobia iný. Jej muž nikdy nezarobí koľko môj, tak k čomu jej to pomôže.

annamalaga
11. feb 2022

Na kiju Máriu ti to bude. Sú tu baby, ktoré robia v IT sektore, vo finančníctve, to sú frajerky, sú šikovne a nepotrebujú ani chlapa. Potom sú tu take, ktoré majú chlapa v zahraničí, tak sa majú dobre, nosí prachy, majú viac. Potom sú tu baby, ktoré musia obracať každé euro( lebo chlapa buď nemaju alebo zarobí malo, tak musia ísť po materskej do roboty) Keď viem, že chlap malo zarobí , deti neplánujem, lebo to bude o držku.

ivkazba
11. feb 2022

@lesana25 jej piata téma na mužov plat? Tak to ozaj nechápem. K čomu to je. Ak nemá kvalifikáciu na to, aby zarobil viac, tak načo to riešiť. Proste sa s tým musí zmieriť, alebo ho poslať do školy alebo ho vymeniť. Iné možnosti nie sú. Kvalifikácia predsa nepustí.

luciab19
11. feb 2022

@ivkazba ved práve. Ale tak niektoré ženy sú ozaj divne.

lesana25
11. feb 2022

@ivkazba uz to mala na blogu aj ako diskusiu a viackrat som to tu uz zahliadla. Pamatam si ze manzel robi v nejakom elektre a autorka sa nepochvalila kolko a ci vobec

viestta
Odpoveď bola odstránená
lesana25
11. feb 2022

@viestta telepatia 😂

annamalaga
11. feb 2022

Ináč , pokial ma aj niekto slabé príjmi, vždy sa da na materskú našetriť dopredu, naplánovať si koľko ostanem doma a tak. Nie zblklo do deti a zistím, že to nestačí. Chlap, pokial nechce, nikdy ho neprinútiš do lepšej roboty, lebo jednoducho sa mu nedá, nechce, nemôže , ma zdravotne problémy. Atd.

viestta
Odpoveď bola odstránená
annamalaga
11. feb 2022

@viestta aha. Tak to som nevedela. Žiaľ môj názor je, že do 800€ je dobre len pre jedného, dnes to na potreby rodiny už nestačí. A ešte rodiny v podnájme alebo s hypotékou, to každý raz na doraz akurát. Ale my jej tým nepomôžeme.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
annamalaga
11. feb 2022

@mamula20 ona by asi takého , čo zarobí 2000€. Žiaľ. Mala hľadať viac.

martinna181
autor
11. feb 2022

@annamalaga Baby však to je len diskusia, ja ho mam rada a snaží sa aj keby mal 600 netto, to som napísala vrámci srandy, že koľko váš zarába 😁

mamula20
Odpoveď bola odstránená
simik411
11. feb 2022

Presne ako píšu baby, záleží čo vám stačí na spokojný život , niekomu 800e inému ani len 2000e. Každopádne ako túto niektoré baby píšu že sú veľmi spokojné ,a dodajú že muži pracujú v zahraničí. Mne osobne by tych napr 5k mesačne , ale byť sama na všetko doma a deti nestalo. Čiže by som brala aj tych 800 a spolu ako 5k a bez seba 🤷 Všetko je o životnom štýle a načo chces a potrebujes míňať 🙂

martinna181
autor
11. feb 2022

@mamula20 nosím 1100 netto

mamula20
Odpoveď bola odstránená
marca12
11. feb 2022

1000€ v cistom nie je zly zarobok. Nemozes cakat od predavaca,ze bude domov nosit tisicky €. O peniaze sa treba snazit,byt podnikavy a mat viac robot. Lenze ak by mal dve roboty,potom by si bola nespokojna,ze nie je doma. Tak si vyber. Vela zien chce aj dobre zarabajuceho a aj aby bol doma po 16 hodine a to sa neda.

mandarinka555
12. feb 2022

@martinna181 Neprekrúcaj....to nebolo zo srandy....si nasratá, že zarába málo, lebo by si chcela viac....nuž, závisť je sviňa, preto tá tvoja stupídna otázka 😂

cajomila
12. feb 2022

Ja som spokojná. Ale zažila som už aj iné obdobia v našom spoločnom živote, kedy som teda spokojná vôbec nebola.

Spokojnisť je veľmi subjektívny pocit.
Napr. mala som mladú susedu, baba nemala ani 25 rokov, ona bola dosť materiálne založená ...taký ten večne nespokojný typ.
Ona bola na materskej, partner chodil pracovať do zahraničia.
Bol veľmi šikovný, taký ten poctivý chlapík...určite tam zarobil lepšie ako na Sk. Ale nebol vyslovene extrémne priebojný.
Ona sa stále iba sťažovala, že tento si nemôže kúpiť, v podnájme žijú, iný majú viac.
Akosi som jej nešla vysvetliť, že sú ešte naozaj mladý...a akoby ten svoj spoločný život iba "štartujú".
Že nikto asi nemal hneď všetko od začiatku.

Takže vidíš, jedny sú spokojní s tým čo majú, a iní stále snívajú o väčších veciach.

beie
12. feb 2022

Koľko zarobí to som nad mieru spokojná, no horšie koľko minie 😃

martinna181
autor
13. feb 2022

@cajomila To hej, poznám toto, my máme fajn vzťah, podporujeme sa, možno som len chcela trochu začať diskusiu, čo zienky tu povedia a navzájom podiskutovať, my máme kamaratsky vzťah a sme spolu od kedy sme nemali skoro nič, ale mám tiež známu, ona je tiež taka, ale jej muž je tiež poctivy, ale taký trochu tutko a ona po ňom skáče, vice nespokojna, že nemôže hento tamto a pritom on sa snazi, čiže ja ho mám rada, poznám ho, trochu je mi ho ľúto za hentaku harpiu 🙂 ďakujem kočeny za názory

petrassvk
17. mar 2022

Môj manzelik si v zahraničí urobil vodičák na kamióny a všetky možné kategórie aj jazdil na kamióne. Keď sme zarobili na dom, vrátili sme sa domov a ten dom sme postavili čiže hypo chvála Bohu riešiť netreba. No a teraz robí vodiča smetiarskeho auta. V čistom má 850€. Ja som veľmi vďačná za jeho prácu. Platovo nám to krásne stačí, samozrejme aj ja prispievam do rozpočtu (sme severovýchodne Slovensko) a ja sa teším, že nechodí dlhé a ďaleké trasy a je na velkom aute, čo je bezpečnejšie. Na obed je doma a s čistou hlavou bez starostí. Takže áno som spokojná 👌🙂 a PS- v minulosti som mala predsudky pred "smetiari", dnes to vnímam úplne inak - teda hlavne prácu vodiča

weronika171717
17. mar 2022

Aj ja som veľmi spokojná.

Strana
z2