icon

Sú psychotesty na vstup k polícii naozaj náročné?

3. nov 2025

Ahojte je tu niekto kto ich absolvoval nedávno? Je to naozaj tak náročné? Hlavne tie “vedomostné” otázky, neviem čo od toho čakať

anonym_4c3230
3. nov 2025

@anonym_autor ano su, trva to niekolko hodín

ibrunova
3. nov 2025

Áno sú, najviac ľudí vypadne práve na psychotestoch.

autor
3. nov 2025

Toto sú také frázy čo poznám, ale chcela som skôr názor niekoho kto tam bol, že čo je na tom také ťažké respektíve najťažšie. Viem že tých 600 otazok je osobnostných, tam to nie je o rozmýšľaní ale o tom aký si. Skôr ma zaujíma ta prvá časť, na rozmýšľanie

anonym_01cfe1
3. nov 2025
@anonym_autor

Toto sú také frázy čo poznám, ale chcela som skôr názor niekoho kto tam bol, že čo je na tom také ťažké respektíve najťažšie. Viem že tých 600 otazok je osobnostných, tam to nie je o rozmýšľaní ale o tom aký si. Skôr ma zaujíma ta prvá časť, na rozmýšľanie

@anonym_autor nemôžu byť ťažké súdiac podľa členov PZ

leidin
3. nov 2025

Ja si myslim, ze ak sa clovek tam chce dostat tak odpovie podla ocakavani a ani to nemusi vypovedat nic o nom uprimne. Vsak akoze nebudes o sebe uvadzat ze si labilny ked chces tam pracovat nie? Pre mna dost smiesne ze to ma byt nejake hodnoverne. A nemyslim ze pre inteligentneho cloveka su preto narocne. Proste logicky zvolis vhodnu odpoved.

anonym_7f90db
4. nov 2025
@leidin

Ja si myslim, ze ak sa clovek tam chce dostat tak odpovie podla ocakavani a ani to nemusi vypovedat nic o nom uprimne. Vsak akoze nebudes o sebe uvadzat ze si labilny ked chces tam pracovat nie? Pre mna dost smiesne ze to ma byt nejake hodnoverne. A nemyslim ze pre inteligentneho cloveka su preto narocne. Proste logicky zvolis vhodnu odpoved.

@leidin sú tam aj kontrolné otázky uplne inak naformulované, no stále s rovnakým významom a veľa ľudi keď klamú tak sa na tom popália

brontofuz
4. nov 2025

podla mna ľahké keď tam robia idioti.

mistymay33
4. nov 2025

@anonym_autor su narocne… trvaju dlho, skladajú sa z viacerých testov - vedomostne, osobnostne, IQ testy, rozhovor so psychológom. Psychotesty su najväčšie Sito pre uchádzačov. Ale podl mna priemerne inteligentný clovek, s nenarušenom osobnosťou, alebo inou patologiou ich urobi.