Sú tu učiteľky prvákov?
Co potrebujes?
Som 🙂
Áno
A čo by ste sa chceli opýtať? Sú.
Aký sú prváci? Je bezne že sa potrebujú viac krat opýtať/uistit ako to má byt pri zadaní nejakej úlohy ?
Áno, je to bežné
@tortelinka ďakujem 🙌🏻
Pretože pre nasu p. učiteľku triednu to zrejme nieje bežné, už v Novembri bolo pre ňu asi otravné že sa syn často uisťuje/ pýta pri zadaní nejakej úlohy … vraj to už majú prváci vedieť 🙄
Tak teda neviem,ja som asi mimo, pýtajú sa dookola aj keď som sto ráz vysvetlila
Aby bola zaujímavá a ty nešťastná, že syn nie je dokonalý😉
@tortelinka tiež mi to bolo divné, že či to iné deti v triede nerobia 🤔
Veď nato tam ta pani ucitelka je , aby vysvetlila a to dieta uistila podľa mna…
@eliska13 Skorej mi to prišlo ako chabá výhovorka pretože my sme si snou zajednali stretko koli tomu že syn mi plakaval večer aj ráno a museli sme citat šlabikár ešte vo dverách aby sa nahodou nepomýlil(a ďalšie veci) , lebo pani ucitelka …. V škole narážky typu (vy ste urevanci , alebo rev na mna neplatí a podobne ).
Tak sme si to snou v dobrom chceli vyhovoriť nech syn nechodí do školy v strese zbytočne a ona vo dverách (už tušila asi prečo za nôu ideme ) povedala že “dobre že ste prišli, chcela som vás zavolať” a my prekvapený že prečo .. pritom syn je nazoaj šikovný , písal ako druhy v triede perom, príklady mu idu super vždy má 100% … tak reku prečo a ona že “často sa musí uistovat pri úlohách a ona musí byt aj pri iných deťoch nie len pri ňom” .. pritom doma to nerobi 🤔 tam očividne má z nej strach tak sa radšej chce uistit.
Tak ma zaujimalo ako to majú v triedach ostatne deti ..

Nechceš dať radšej rovno otázku?