icon

SZČO - porovnajte si svoj príjem a dane v roku 2026 a 2025

miro001
Dnes o 10:51

Ahojte, pridal som porovnavaciu funkcionalitu do mojho projektu - appky https://akodanit.app . Teraz si viete porovnat na zaklade nasej situacie, kolko s buducim rokom zarobite a odvediete statu.

Budem rad za akykolvek dotaz, zdielanie dalej, spatnu vazbu alebo podporu.
Snazim sa tymto pomoct ludom.

Ďakujem,
Miro

anonym_ece142
Dnes o 11:12

@miro001 chýba tam ešte možnosť (pri szčo) mať zamestnanca - občas býva napr na administratívu.

miro001
autor
Dnes o 11:14
@anonym_ece142

@miro001 chýba tam ešte možnosť (pri szčo) mať zamestnanca - občas býva napr na administratívu.

@anonym_ece142 Díky moc! pozriem, ako to vie ovplyvnit kalkulacie atd. a skusim pridat, ak je to nieco, co pomoze.

anonym_ece142
Dnes o 11:16
@miro001

@anonym_ece142 Díky moc! pozriem, ako to vie ovplyvnit kalkulacie atd. a skusim pridat, ak je to nieco, co pomoze.

@miro001 určite to pomôže, zvýši to odvodové zaťaženie aj výdavky skrz plat zamestnanca.

anonym_b63756
Dnes o 11:22
@anonym_ece142

@anonym_ece142 super dotaz , ja som pod manželom ako administratíva , má 1 zamestnanca mňa , aby si ponížil

anonym_ece142
Dnes o 11:36
@anonym_b63756

@anonym_ece142 super dotaz , ja som pod manželom ako administratíva , má 1 zamestnanca mňa , aby si ponížil

@anonym_b63756 tiež to tak budeme od januára mať, keďže obaja fungujeme ako szčo a budúcoročné zaťaženie, kedy by sme 2 platili odvody by bolo celkom veľké zaťaženie (ja som tento rok platila len zdravotku). Takže z cca 500€ by sme prešli na takmer tisícku.

brontofuz
Dnes o 13:10
@anonym_ece142

@anonym_b63756 tiež to tak budeme od januára mať, keďže obaja fungujeme ako szčo a budúcoročné zaťaženie, kedy by sme 2 platili odvody by bolo celkom veľké zaťaženie (ja som tento rok platila len zdravotku). Takže z cca 500€ by sme prešli na takmer tisícku.

@anonym_ece142 pozri kolko platia zamestnanci lol, nechcete nic platit potom to aj tak vyzera

anonym_ece142
Dnes o 15:56
@brontofuz

@anonym_ece142 pozri kolko platia zamestnanci lol, nechcete nic platit potom to aj tak vyzera

@brontofuz keď sa nebudeme skladať na cudzie súkromné lety a iné výstrelky, a po konsolidácii nebudeme ešte vo väčšom mínuse - ako štát, potom veľmi rada zaplatím aj nad rámec. V takomto prípade ani o cent viac 😙