Tajomné ponuky práce z domu - varovanie pre ženy
Ahojte, dnes podvečer sa tu objavil tajomný inzerát ponúkajúci prácu z domu pre dámy.
Ak by niekoho zaujímalo, o aký biznis ide a aké know-how tu autor nechcel prezradiť, prikladám jeho odpovede v komentároch.
Tento príspevok nevytváram s účelom zosmiešnenia autora, ale s varovaním pre ženy, aby sa nenechali oklamať takýmto druhom "práce".

To su blbosti. Mat pristup k cudzim uctom na socialnych sietach je hlavna motivacia. Maju siet AI botov ktorymi potom spamuju a zaplavuju fake news cely internet. A este pod tvojim overenym uctom, takze keby robili ilegalnu aktivitu, ty mas z toho problem.
Tak teraz sa mi dúfam sníva
V dnesnej dobe sa da zarobit uz na takych hovadinach, ludia nevedia co s peniazmi. Na Pokeci sa mi nedavno ozval chalan, ze mi da 100e ked ho nakopem do guli. Myslela som si ze keca, ale on to fakt myslel vazne :D Tak mam novy telefon :D ...a vyskusala som si, co som vzdy chcela.
V dnesnej dobe sa da zarobit uz na takych hovadinach, ludia nevedia co s peniazmi. Na Pokeci sa mi nedavno ozval chalan, ze mi da 100e ked ho nakopem do guli. Myslela som si ze keca, ale on to fakt myslel vazne :D Tak mam novy telefon :D ...a vyskusala som si, co som vzdy chcela.
@julialeffer telefon za 100eur ? A novy?
@julialeffer telefon za 100eur ? A novy?
@martinmmartin Niee co si 🙂 Ale priblizne tolko mi chybalo na Samsung co som chcela.
Sila
dobre sa pamatam, ze tam mal napisane ziadny Tinder?
Ahoj, pokud se takový profil objevil na stránce Modrý koník, bylo by fajn nahlásit ho na link Opýtaj sa nás, ochráníš tak sebe i ostatní uživatelky. Děkujeme.
Ahoj, to bola ina siet, Azet - Pokec, nie tu.
@julialeffer bolo to tu, dnes poobede. Citala som to kym mlady napisal ulohu zo slovenciny
@julialeffer bolo to tu, dnes poobede. Citala som to kym mlady napisal ulohu zo slovenciny
@viestta Ok, ja som myslela svoju skusenost o ktorej som pisala.
@julialeffer Díky za vysvětlení. Ok.
Modry konik, ale bolo to tu dnes poobede. Uz je ta debata zmazana, niekto z adminov to zmazal a asi budete mat niekde aj zaznam kto bol autor. Vykomunikujte si to interne medzi adminmi.
Tie "pracovne" ponuky, kde nie su jasne uvedene info, vzdy smrdia podvodom. Dufam, ze im na to neskoci ziadna baba.
Tie "pracovne" ponuky, kde nie su jasne uvedene info, vzdy smrdia podvodom. Dufam, ze im na to neskoci ziadna baba.
@zuzanaete nie som si tým istá...
@zuzanaete nie som si tým istá...
@bielasovicka Ved to, ze vidina "lahko" zarobenych penazi je lakava. Kolke si uvedomia, ako mozu byt taketo ucty zneuzite.
@bielasovicka Ved to, ze vidina "lahko" zarobenych penazi je lakava. Kolke si uvedomia, ako mozu byt taketo ucty zneuzite.
@zuzanaete presne tak.
Bolo to tu https://www.modrykonik.sk/forum/nezaradene/praca-z-domu-73/ užívateľ čerstvo registrovaný a účet stále funkčný
Bolo to tu užívateľ čerstvo registrovaný a účet stále funkčný
@maranco Není, je blokovaný.
Len som temu komentovala a nasla som si toto 🤦♀️😅
@evcagabi áno, toto som aj ja čítala.
Teraz je už účet robert_capla zrušený.