icon

Teambuilding

6. sep 2021

Ahoje, aku aktivitu vy ste vymysleli pre svojich kolegov na poobedny/vecerny teambuilding tak aby sa zabavili aj ludia co nie su prilis akcni a aj kolegovci ktori su do vsetkeho az prilis hrrr? 😃 Dakujem za vase tipy

nafka0483
6. sep 2021

U nas mame vzdy anketu a aktivitu vyberame podla toho na com sa vacsina zhodne, napr:
- rafting, splav
- escape room
- motokary
- laser tag
- bowling

marcellka32
6. sep 2021

Bowling, potom spoločna večera, prípadne kino

liljana
6. sep 2021

Tequilova pyramida. Kto odpadne posledny, vyhrava.

kopytko03
6. sep 2021

My varíme na lúke v altánku guláš, plus všetko s tým spojené 🙂

lopka1313
6. sep 2021

My sme si zvykli rezervovat miestnost v dobrej restike a popri jedle sme proste kecali niekolko hodin. Pripadne cez den/poobedia sme mali v jednom areali grilovacky/gulase a k tomu kto chcel, tak sa napr hral volejbal a tak... Este je moznost napr bowling, biliard, alebo tak. Ale urcite jedlo, pitie a vsetko ostatne len na dobrovolnej baze. Nech sa radsej vytvoria skupinky a tie sa bavia spolu, nemusi byt nasilu uplne spolocny program.

anna_maria1
6. sep 2021

Co si spominam, tak my sme mali ochutnavku vin, prijemne posedenie, obcerstvenie a k tomu aj nejaky ten vyklad 🙂

pariska137
6. sep 2021

My sme raz boli na strelnici a potom odtial na veceru v podniku

zuzanka.zuzu
6. sep 2021

@anna_maria1 stretávky zo školy máme vždy vo vinárni - bohovsky drahé vstupné čo sa zbiera "ale je v tom aj syrová misa (a tuším aj ten výklad) " 🙄 ešte nikdy som sa nezúčastnila lebo keďže nepijem vôbec, tak by som sedela pri syrovej mise - aj tá je 1 pre 30 ľudí ☹ akože oni sú minulosť tak kašlem na to, ale keby ma takto vyčlenili v práci na teambuildingu tak by som bola smutná

zuzanka.zuzu
6. sep 2021

závisí od veku, iné sa dá vymyslieť pre partiu 30tnikov a iné kde máš slobodných 20tnikov a zároveň panie okolo 60r 🙂 ďalšia kategória sú rodičia, niektorí radi, že vypadnú od deciek a iní sa ponáhľajú domov lebo buď im chýbajú tí mŕňusi alebo k nim nezohnali opatrovateľku.... proste treba prispôsobiť kolektívu