Tipy na efektívnu prácu z domu
Poradte niečo na doma čo ale naozaj funguje, hocičo...
Zalezi aj od tvojho zamerania predsa 🙂 Kadekto robi HO, ale niekde potrebujes mat realne aj vzdelanie.
@jablon_katka ja mam zs a robim z domu ale tak mala som stastie 😀
a zase 🙈
@frzeiovn ahoj, u mna funguje 😉 ja som momentalne HO, obe deti chore ( jedno zapal ucha, druhe zapal priedusiek) , som stavebny projektant, polovica firmy takto u nas funguje na HO, ked je to potrebne .... ale asi som nepomohla, ci?
Hocičo? Fakt? Preboha ženy, ako chcete robiť niečo z domu, keď si nedokážete ani len logicky uvedomiť, že z domu môžete robiť hocičo, ALE iba vtedy, ako to hocičo ovládate. A ako chcete robiť niečo overené, fungujúce a seriózne z domu, ak vám nenapadne ani taká jednoduchá myšlienka, že ak chcete radu na prácu, tak musíte napísať, čo viete a aké máte vzdelanie. Pretože bez toho môžeme radiť jedine tak s kryštálovou guľou. Pomaly nie je dňa, aby tu takáto otázka nebola. A takmer vždy ju píšu ženy, ktoré nemajú žiadnu kvalifikáciu na to, aby z domu niečo mohli robiť. Ale vždy sa vedia hnevať na to, že im napíšeme pravdu. A ani jedna si nedá námahu, aby si pred položením prečítala to neskutočné množstvo diskusií na túto tému, ktoré tu sú.
@melanta nenic si prsty, toto iba kopiruj 😉
@melanta taketo témy sledujem už cca 30rokov, a furt to isté 🤦.
Je pravda že cca od korony sa v tom segmente práce dosť zmenili možnosti, ale pointa zostala.
Nevedia čítať už dávno vzniknutých 1 000 diskusii
Nevedia pozrieť pracovné portály
Nevedia napísať čo vedia / môžu robiť.
Len zarobiť by chceli 🤷
@cacianka zarobiť by chceli veru, bez vzdelania, skúseností, akýchkoľvek zručností, najlepšie rovno na zlatom podnose. A aspoň 2000 eur mesačne. Sebavedomie niektorých takýchto hľadajúcich vysoké, úroveň ostatných zručností na bode mrazu.
@kapurka270 pravda 100%
Netvrdím že je taká autorka, ale rozumná žena prelustruje inzeráty na profesii, na miestnom úrade práce a okolí, a hlavne si prečíta podobné diskusie na nete, a hlavne tu na MK, kde ich je mrte, najmenej 350 za rok
@frzeiovn autorka, v prvom rade, toto čo píšeš, by sme mohli tušiť, iba ak by sme mali kryštálovú guľu. Zároveň, pýtala si sa na prácu z domu a neuviedla si, aké máš vzdelanie a akú prax, aké máš zručnosti. Takže moja reakcia je stále na mieste. Zručnosti si neuviedla stále, jazyky ktoré ovládaš (čiže minimálne úroveň B2) vôbec nespomínaš, takže stále ti nemožno relevantne poradiť.
Typicky ako každá s rovnakou otázkou sa hneváš na nás. Ale ak by si mala zručnosti na prácu doma, vieš o takej práci a nemusíš sa pýtať tu. Z toho, čo píšeš, nevieš nič špeciálne, na základe čoho by si mohla vyskakovať, že chceš full remote job. Vo väčšine prípadov sú to práce, kde je potrebné oveľa viac.
V každom prípade - ak si robila mzdy, ak vieš účtovníctvo, prípade inú nazvem to že vyššiu administratívu, tak skús sa pozrieť na stránke jaspravim.sk čo tam ľudia ponúkajú a čo tam vieš ponúknuť ty.
A ešte jedna veľmi podstatná informácia - píšeš, že chceš full remote prácu, že máš deti a zdravotné problémy s chrbticou a nemôžeš sedieť. Full remote práca vo väčšine prípadov znamená, že 100% času venuješ práci, nie je tam priestor na starostlivosť o deti, varenie obeda a podobne. Čo sa týka chrbtice, požiadaj v práci o výškovo nastaviteľný stôl a k nemu ergonomickú vysokú stoličku, aby si mohla pracovať aj v stoji. Nie je dôvod, aby ti zamestnávateľ nevyšiel v ústrety, ak máš zdravotný problém. Určite máš potvrdenie od lekára, že ti neodporúča dlhé sedenie, rieš to so zamestnávateľom.
už si aspoň pochopila, že ak chceš dobré a priame rady, že máš do zadania napísať všetko základné a podstatné ?
Aká otázka - taká odpoveď
Ja som myslela, že mi odpíše niekto kto nemudruje ale robí na HO a akú má skúsenosť...
Ďakujem za rady teda.
ja pracujem z domu, som datovy analytik a je to super ale trvalo 5 rokov vo firme až som sa dopracovala na full remote teraz sa bohuzial citelne vracia on site system :/ ale stale su firmy, ktore ponukaju HO ale naozaj ich nie je tak vela ako v korone
Tiez pracujem z domu. Robím finančné analýzy. Ale pravdu ti poviem, niekedy to bolo psycho. Musela som si nájsť balans. Zvyknúť, že som stále doma. Keď muž vybehá nákupy, vyzdvihne deti zo škôl, sú dni kedy idem po piatich dňoch von aj to len rýchlo so smeťami ku kontajneru. Stále v teplákoch, zrazu mi prestali vadiť aj sivé odrasty na vlasoch. A makám za počítačom od svitu a niekedy až do polnoci. Lebo veď z domu, tak nás žmýkajú. Veru to nie je až taká "pohodinda". Minule mi z toho preplo. Ale o tom sa moc nerozpráva.
Niekedy mi to ide von krkom a chýba mi kolektív. 😵💫
@frzeiovn Až teraz pozerám...máš veľké deti, tak šmykaj do roboty a nevymýšľaj kraviny. To môžu robiť len kvalifikovaní pracanti... Tí ostatní blbci len klikajú na reklamy a majú z toho 💩
@mandarinka555
Ďakujem, veď ja pracujem...
@kocurikpupcek
Ďakujem
Aj naša firma funguje 100% HO, pozri si volne miesta možno na niektoré budeš mať vedomosti https://autovistagroup.com/who-we-are/join-us/o...

co ma fungovat?