Trading ako vedľajší príjem
Ahojte maté niekto skúsenost s tradingom ? Lebo z mojej strany je to zatial pozitívne za 2 týždne som si privyrobila 70e a rada by som bola aj za vaše skúsenosti.
Take mizive percento ludi sa vie uzivit z tradingu a co viem, tak to robia 8 hodin denne. Takze pre 99% ludi je to cesta do pekla... nemas kapacitu ani prostriedky aby si mohla konkurovat velkym institucionalnym hracom a ani oni nemaju 100% stastnu ruku...
Ako hovori znama historka od Buffetta, malokto porazi dlhodobo S&P500...
Ja neviem teda... ale 70 Eur za dva tyzdne mi nepride nejako vela 🤷♀️
@diewcatqoo samozrejme že to nie je veľa,ale ak berieš ohlad nato,že stále som v realnej práci a nestiham všetky signáli a live hodiny ako by som mala tak to celkom ujde.
@adka12601 ked myslis... drzim palce 🙂
@adka12601 a delas trading sama nebo si soucasti nejake skupiny (pyramidy) a musis platit clenske poplatky ?
@bluemoon24 som súčastou skupiny. Sama by som sa nikdy bez skusenosti ísť na burzu neodvážila, v tom pripáde by to bolo pre mňa kasíno a nezmyselne rozhadzovanie penazí. No s ľudmi zo skupiny sa osobne poznám a pred vstupom som ničom nechapala a mala strašne veľa otazok lebo som nevedela ako sa tam zarabaju peniaze ani prečo. 😀 Teraz sú to moje hobby a aj ked komentár vyššie bol že 70€ za týždeň je malo......wtf ľudia bežne chodia prosíť šefa aby im zvýšil mesačnu vyplatu aspon o 50€ a niekomu pride smiešne privyrobenie 70€ týždenne
Paneboze, to este nevymrelo, tieto odrby a “signaly” v skupinach? Joj. Eaconomy, co? Tu je o tom pekny podcast https://open.spotify.com/episode/6gHSHzZ4rw7LOR...
@marci77 ano zadávam signaly a robim copytrading,popritom sa učim teoriu. Zakladom je sa naučit robiť vlastnu strategiu a nebyť na nikom viazaný časom. Samozrejme copy je lepšie v tom že nemusiš neviem kolko sedieť nad grafom ale ked ti pride signal iba skopiruješ a ideš. Členské si platím samozrejme ale su aj skupiny so signalmi zadarmo ale bez teorie. Samozrejme že mi sa stalo že som nemala čas niekedy na trading tak som jeden alebo dva mesiace nezaplatila členstvo a ked som mala znova čas tak som sa k tomu vratila.
@viera27 ľudia sú ovce. Veľa ľudí si ani nevie spraviť názor vlástný. Ako môžeš napríklad povedať na perfém že zle vônia keď si ho ani ty sama neovonala :D každý by mal mať vlastný názor a nie len negatívne myslenie a jeden povedal. Kolko krát predpovedali slnečný deň a bolo zamračené ? A koľko krát politici slubovali a ludia uverili 😀
Pozri si a pochopíš o čom to je
@moony99 prepáč ale nebudem sa zaoberať životom niekoho ineho ja som o tom počula. A poznám ľudí ktorí na tradingu prejebali peniaze. Ako moj frajer dal do toho tolko penazi že nemal ani na jedlo a nebola to eaconomy. Ale ja som si na tom zarobila a on nie. Prečo ? Lebo je trading zlý ? Nie lebo on robil niečo bez hlavo a pozeral sa cez ružove okuliare a ja nie. Vsade su nejake pravidla. A tak isto aj tu nikto ti neda peniaze z večera do rana.
za dva týždne si si privyrobila 70 eúr ..........a tie iné mesiace to bolo koľko? A za členské si zaplatila koľko?
Takže...koľko si v mínuse??
@rozculena nikdy som nešla do minusu 🙂) pointov tohto biznisu je ochranit si kapital a nie ist bezhlavo. Smiešny komentár nikdy by som nelutovala ani cent ktory som investovala do seba a sebarozvoju. Ty si kolko zaplatila zato aby si posunula svoj život na dalši level ? Skus ist na stranku vypočet čistej mzdy a sumu ktoru platíš firme zato že tam môžeš vôbec pracovať je zase tvoje členske.
Chapeme ze potrebujes priviest novych hlupych ludi, ktori budu platit za tento "mimoriadne vynosny biznis", za edukacne videa, tak ako aj ty musis a teraz potrebujes vykryt stratu tym, ze oblbnes dalsich. Fakt ti nie je kktno z toho? Ved si zarabaj v tomto skvelom ksefte, nech sa ti dari aj nadalej. Len viac by sa ti darilo ak novych ludi privedies, ze?
@zooeynka ahoj nie je mi kktno z toho 😆 nerobim biznis a nikoho ani netaham nikam do skupin !!!! Ani prispevok nebol o tom že podte to robit nikde som to ani len nespomenula. Ja robim sama na seba netočim sa pred kamerou a nedavam na siete aky uzasny biznis som objavila ani nezhanam novych ľudi a už vôbec nie ak je niekto hlupý 😀 taký človek by ani zarabat nevedel pretože nema otvorenu mysel a keby je hlupý nič by som z neho ani nemala neudržal by sa :D ja realne pracujem a toto je pre mňa hobby si predstav, viem si zarobit napriklad na dobrý obed a čo ? Aky by si mala nazor na mna keby len doma sedim pred telkou a nepracujem na sebe. Nehovorim ze to je uzasne ale som zla len preto že niečo pre seba robim a skúšam ?
"otvorena mysel", "sebarozvoj", atd. - tu niekto presiel teda poriadnym vyplachom mozgu 🙂 kludne sa tomu venuj nadalej, ale mas tu dost nazorov - tak bud opatrna, lebo 99% ludi tam konci aj tak iba ako male koliesko v pyramide a dlhodobo nic nezarobi
@adka12601 “ Skus ist na stranku vypočet čistej mzdy a sumu ktoru platíš firme zato že tam môžeš vôbec pracovať je zase tvoje členske.”
Ehm, v ramci sebarozvoja by som ti napriklad odporucila aj zistenie, komu idu peniaze z rozdielu hrubej a cistej mzdy. Co su to odvody, dane. Budes prekvapena a budes z toho mat osoh. SPOILER: firma to nie je….
Ale no tak, ja neviem, co riesite... ked nemate otvorenu mysel, tak nepochopite, o co tu ide 🙂
@adka12601 ja som z 500€ spravil 6000€.
Následne mi stačili 2 týždne nesprávnych obchodov a som na 2000€ už len.
Ak chceš mať z roho vedľajší príjem musíš mat bokom odložených aspoň 5000€ aby si si mohla nabiť účet keď ho zlikvidujes co je absolútne bežné v začiatkoch.
Ak obchodujes na zaklade signálov vyser sa na to. To neobchodujes. Nevieš čo robíš, nerozumieš trhom, nerozumieš co sa deje a prečo sa to deje slepo veríš ze ti to vyjde.
Mam známeho, vysoko v kariére, super plat. Na trhoch obchodovaním prišiel o 90.000€ doteraz ich nezarobi naspäť (už je to cez 10 rokov)
"ľudia sú ovce. Veľa ľudí si ani nevie spraviť názor vlástný. " ajajaaaaaj 🙈 ja som si ho práve urobila na teba 🤭😂

zalezi aky druh tradingu... ale dva tyzdne su nic, na to sa treba pozerat z dlhsieho casoveho horizontu