Trading ako vedľajší príjem
Ahojte maté niekto skúsenost s tradingom ? Lebo z mojej strany je to zatial pozitívne za 2 týždne som si privyrobila 70e a rada by som bola aj za vaše skúsenosti.
@athelas86 dúfam ze nikto nieje tak blbý ze by obchodoval prostredníctvom platformy na ktorú samotná NBS vydala upozornenie.
Mna by celkom zaujimalo to mesacne clenske....nie natolko aby som to guglila, ale keby niekto vedel tak sem s info. Dakujem
Onakvejsi ludia obchoduju. Onakvejsie miliony vedia investovat do hardweru a softveru, co v milisekundach vyhodnocuje situaciu a zadava obchody.
Co maju zakulisne informacie o ktorych sa nam ani nesniva.
Ale taj skusaj dalej, ak si myslis ze vies daco manualne lepsie, rychlejsie odsledovat, vyhodnotit, podla toho konat ..ako cela ta masineria
Okey ľudia, tu moja diskusia konči za mňa. Ďakujem každemu kto sa zapojil. Uživajte dník
@bluemoon24 som súčastou skupiny. Sama by som sa nikdy bez skusenosti ísť na burzu neodvážila, v tom pripáde by to bolo pre mňa kasíno a nezmyselne rozhadzovanie penazí. No s ľudmi zo skupiny sa osobne poznám a pred vstupom som ničom nechapala a mala strašne veľa otazok lebo som nevedela ako sa tam zarabaju peniaze ani prečo. 😀 Teraz sú to moje hobby a aj ked komentár vyššie bol že 70€ za týždeň je malo......wtf ľudia bežne chodia prosíť šefa aby im zvýšil mesačnu vyplatu aspon o 50€ a niekomu pride smiešne privyrobenie 70€ týždenne
@adka12601 no trading je časovo náročný treba sa veľa učiť aby si sa tým živila podľa mna minimálne 5 rokov učenia správania peňazí …. Treba vytrvalosť a veeela peňazí ….. o ktoré prídeš!!!! 70€ za týždeň je pekne je to super pocit však ? Ale ! Ako si ich zarobila? Vlastnou analýzou trhu? Alebo edukator povedal že vstúpte do obchodu? Tak pozor na to 😉 70€ keď budeš zarábať na základe vlastnej analýzy za 1 obchod potom mozes trošičku plesať
@adka12601 áno dá sa na tradingu zarábať pokiaľ dodržiavaš jednu stratégiu a loty sú prispôsobené kapitálu. Poznám ľudí ktorí to majú ako hlavný príjem. Ja to mám zatiaľ ako vedľajší príjem. Nebudem sa rozpisovať, pokračuj v tradingu, ak zadávaš len signály tak odporúčam len od jedného tradera aby bol dodrzany princíp jednej stratégie a pokiaľ dodržiavaš risk management, tak tých 70 eur ti bude postupne rásť. Ja idem za vytradovane peniaze na dovolenku. Ja niesom v žiadnej vzdelávacej akadémii a ani nič nepredávam.

Jedná sa o platformu LWEX, však? Aktuálne mimoriadne populárna