Účet vo Všeobecnej úverovej banke
Ahojte, kočky chceme si s priatelom dať jeden účet ale chcela by som vedieť, že keby si nechame teraz jeden tak koľko sa platí za druhú kartu? A keby sme chceli obaja aby nám chodili SMS pri každej platbe alebo výbere tiež sa zato platí? Ď.
@katika55 vvub spracováva platby 2x denne, hneď odchádzajú iba vnutrobankove....
@kmysiakova najlepšie ti povedia priamo v. Banke, na webe majú komplet cenníky. Ja by som odporučila inú banku...
@senta_sofia toto som nasla z roku 2017: “VÚB
Banka v súčasnosti spoločný bankový účet pre manželov neponúka. No v minulosti ho ponúkala. Dôvodom zrušenia bol nižší záujem zo strany klientov a taktiež aj právne a technické komplikácie, ktoré tento typ účtu so sebou prináša.“
Cize mali to v minulosti a iba pre manzelov.
@senta_sofia áno môžu, ale stále musia chodiť do banky dvaja, čo keď bude niečo, čo bude treba riešiť iba na pobočke a partner bude v zahraníči, tento účet sa veľmi málo v bankách otvára
Dokonca už spoločný ani neotvárajú ako píše lily246
@kmysiakova my mame spolocny... a neriesili sme nic ... sme my a hotovo... a ak si chcela poradit konik nie je dobre miesto.... tieto diskusie su skor o urazany a kopani do cloveka... ale 100 ludi .... 100 nazorov... este som sa, ale na konikovi nestretla s diskusiou kde by sa nenasiel clovek co si chce kopnut.... pripadne zjedol celu mudrost sveta. :D
@simca06022011 ja viem, ale bola som aj v iných bankách, viem to porovnať. Toto "držanie" platieb nemala ani jedna z nich. 🙂
@katika55 ine banky to odpisu z uctu hned, ano, ale tiez to posielaju niekolko krat denne, nie hend do druhej banky. Viem to porovnat aj ja 🙂 je to ale sprostost, rozculujem sa vo vubke kazdy den. nefunguje im dobre ani len ten IB... na rozdiel od bank s ktorymi bezne robim, su komplikovani a pritom nemaju ten system dobre urobeny...
@kmysiakova inak k radam, ze spolocny ucet nie... my planuje,e roky spolocny ucet, mame kazdy svoj... s pochopitelnych dovodov. Ale spolocny by sa nam zisiel. Hlavne ked sa dohadujeme kolko miname :D spolocne veci by isli zo spolocneho uctu... a mozu to vidiet obaja... ale ked som sa vo svojej banke informovala, tak tiez je to len tka ze sa otvori poducet a on tam bude disponent, nebudu dvaja vlastnici.. mozno pri manzeloch by to ibak fungovalo.
Odporúčam mBank, a kontrolovať stav môžte aj cez aplikaciu
Z banky VÚB som odišla des a hrôza. ...mam tatrabanku a maximalna spokojnosť

ak to je tatko, tak si založte jeden účet, však v konečnom dôsledku je to len vaša vec, cenník si buď nájdi alebo si do vub zabehni osobne a popýtaj sa, či nemajú aj nejakú nepísanú akciu