icon

Účet vo Všeobecnej úverovej banke

kmysiakova
18. apr 2018

Ahojte, kočky chceme si s priatelom dať jeden účet ale chcela by som vedieť, že keby si nechame teraz jeden tak koľko sa platí za druhú kartu? A keby sme chceli obaja aby nám chodili SMS pri každej platbe alebo výbere tiež sa zato platí? Ď.

Strana
z2
nicoli02
19. apr 2018

ak to je tatko, tak si založte jeden účet, však v konečnom dôsledku je to len vaša vec, cenník si buď nájdi alebo si do vub zabehni osobne a popýtaj sa, či nemajú aj nejakú nepísanú akciu

simca06022011
19. apr 2018

@katika55 vvub spracováva platby 2x denne, hneď odchádzajú iba vnutrobankove....
@kmysiakova najlepšie ti povedia priamo v. Banke, na webe majú komplet cenníky. Ja by som odporučila inú banku...

lily246
19. apr 2018

@senta_sofia toto som nasla z roku 2017: “VÚB
Banka v súčasnosti spoločný bankový účet pre manželov neponúka. No v minulosti ho ponúkala. Dôvodom zrušenia bol nižší záujem zo strany klientov a taktiež aj právne a technické komplikácie, ktoré tento typ účtu so sebou prináša.“
Cize mali to v minulosti a iba pre manzelov.

mijo53
19. apr 2018

@senta_sofia áno môžu, ale stále musia chodiť do banky dvaja, čo keď bude niečo, čo bude treba riešiť iba na pobočke a partner bude v zahraníči, tento účet sa veľmi málo v bankách otvára

mijo53
19. apr 2018

Dokonca už spoločný ani neotvárajú ako píše lily246

kotatko201
19. apr 2018

@kmysiakova my mame spolocny... a neriesili sme nic ... sme my a hotovo... a ak si chcela poradit konik nie je dobre miesto.... tieto diskusie su skor o urazany a kopani do cloveka... ale 100 ludi .... 100 nazorov... este som sa, ale na konikovi nestretla s diskusiou kde by sa nenasiel clovek co si chce kopnut.... pripadne zjedol celu mudrost sveta. :D

katika55
20. apr 2018

@simca06022011 ja viem, ale bola som aj v iných bankách, viem to porovnať. Toto "držanie" platieb nemala ani jedna z nich. 🙂

simca06022011
20. apr 2018

@katika55 ine banky to odpisu z uctu hned, ano, ale tiez to posielaju niekolko krat denne, nie hend do druhej banky. Viem to porovnat aj ja 🙂 je to ale sprostost, rozculujem sa vo vubke kazdy den. nefunguje im dobre ani len ten IB... na rozdiel od bank s ktorymi bezne robim, su komplikovani a pritom nemaju ten system dobre urobeny...

@kmysiakova inak k radam, ze spolocny ucet nie... my planuje,e roky spolocny ucet, mame kazdy svoj... s pochopitelnych dovodov. Ale spolocny by sa nam zisiel. Hlavne ked sa dohadujeme kolko miname :D spolocne veci by isli zo spolocneho uctu... a mozu to vidiet obaja... ale ked som sa vo svojej banke informovala, tak tiez je to len tka ze sa otvori poducet a on tam bude disponent, nebudu dvaja vlastnici.. mozno pri manzeloch by to ibak fungovalo.

deeena
23. apr 2018

Odporúčam mBank, a kontrolovať stav môžte aj cez aplikaciu

kratulka
23. apr 2018

Z banky VÚB som odišla des a hrôza. ...mam tatrabanku a maximalna spokojnosť

Strana
z2