Uchádzam sa o prácu v domove dôchodcov
Ahojte.
Ako vidíte moju šancu na prijatie? Dnes som poslala len životopis ale dúfam, že sa mi ozvú.
Nemám vyštudovaný odbor v zdravotníctve a ani prax. Prihlásila som sa na nekvalifikovanú prácu napr.ako sanitárka. No som 20r baba, tak neviem či o mňa budú mať záujem, keďže je to fyzicky (viem, že aj psychicky) namáhavé - prebaľovanie, hygiena a podobne
@mandarinka555 nie všade je nízky príjem, u nás majú opatrovateľky aj vyše 700e v čistom,, odmeny každý pol rok okolo 400e, ale poznám zariadenia kde nemajú ani 400e, to je pravda, 55 kg nieje problém, nerobí sama, ale je pravda, že pri ťažkých stavoch kríže trpia
Ahoj, práca v domove dôchodcov je podľa mňa veľmi náročná a nedocenená. Píšeš, že máš len 20 - na Tvojom mieste by som si spravila školu v odbore ošetrovateľstvo. Študuje sa to dennou formou 3 roky a budeš zdravotná sestra a podľa mňa je práca v nemocnici na oddelení ľahšia, ako v domove dôchodcov..počas školy navyše budeš mať prax, pri ktorej uvidíš, na ktorom oddelení sa Ti páči najviac 🙂

@mogaa ja som nepísala, že nemôžeš pichať inzulín, ked ti ho dá sestra pichnúť a vieš kam ho pichnúť pichni si, ľudia si doma bežne pichajú inzulíny, či fraxiparíny, to bol iný príspevok, ja som len poukazovala nato, že vy ako sanitarky zastupujete prácu sestry a tam môžu nastať rôzne komplikácie, že ako to riešite, lebo riešiť niečo po telefone, to je naozaj scestné a volať RZP, že vrchná sestra nevidí stav a nevie posúdiť tiež nieje len tak, nie všetko sa točí len o inzulínoch, zbytočné výjazdy RZP kto platí, my tu všetky poukazujeme nato, že je to u vás v zariadení na hlavu, my ako zdravoťáčky dobre vieme, čo sa môže stať, že ako rýchlo sa môže zmeniť zdr. stav, ako treba v danej situácii postupovať, čo záchrana života kým príde RZP a tak, my ťa chápeme, že to robíte vy, ale určite je to nezodpovedné od vedenia, ani v zariadeniach s ľahkými stavmi by toto nemalo byť, tá sestra tam je potrebná vždy, sú veci o ktorých nemáte ani šajnu, čo máte urobiť, nechápeme len ako to môže riešiť niekto po telefóne, ved to je na hlavu, mohla by si napísať kde sa toto zariadenie nachádza? To len, aby si ľudia, čo to čítajú 2x rozmysleli, ak by potrebovali svojích milých ubytovať v zariadení s 24 hod.opaterou, aby toto zariadenie zďaleka obchádzali, akože nič zlom, ty zato nemôžeš ani tvoje kolegyne, ste tam len zamestnané a plníte si svoje úlohy, a len tak mimochodom, čo máte ako dodatok k pracovnej zmluve, lebo ja napríklad mám aj moje kompetencie.Určite neurobím to, čo nemôžem, nikto sa za mňa v prípade problémov nepostaví. Ale toto je už na každej z nás.