icon

Učiteľstvo 5. - 9. ročínik na základnej škole a práca v škôlke

hermina_
26. júl 2014

Už dlhšie si hľadám prácu ako učiteľka v ZŠ, čo je, žiaľ, nemožné. Teraz ale hľadajú učiteľku do MŠ, kde chodia obe moje deti. Viem, že nemám kvalifikáciu ako učiteľka v MŠ. Má vôbec význam podať si žiadosť s tým, že by som mohla byť ako nekvalifikovaná učiteľka? Máte skúsenosti, či zamestnávateľ uvažuje nad možnosťou zamestnať nekvalifikovaného učiteľa? Mám skončený SJ a literatúru, takže sa to dá hodne využiť aj v MŠ. Čo si o tom myslíte?

Strana
z2
hermina_
autor
23. aug 2014

Tu je vyustenie celej mojej story okolo hladania si prace 🙂
Vyslo to nakoniec nad moje ocakavania....
Mam uzasnu radost... Stale cakam na rozhodnutie zo skoly v ramci projektu Prined - asistent ucitela, je to praca s romskymi detmi zo zaostalych podmienok.... Ale volali mi zo specialnej skoly, zameranej na autistov, odpovedali mi na davnejsie poslanu ziadost. potrebuju momentalne asistenta ucitela, ale len docasne, lebo slovencinarka ide na MD, takze neskor dostanem miesto ucitela SJ, co je super, lebo je to moja kvalifikacia. Podmienkou je urobit si rozsirujuce studiu specialnu pedagogiku - a kede som pozerala moznosti, tak v PO predlzili termin prihlasok az do 31.8., co v pohode stiham . Takze v nasledudjucom case ma caka nova praca a studium 🙂

ivanka.7
23. aug 2014

@hermina_ tak to gratulujem 🙂 ja ucitelka nie som, ale pri-vydala som sa do cisto ucitelskej rodiny, navyse svokrovci boli obaja donedavna zastupcovia, takze sme videli aj tie byrokraticke postupy, s ktorymi sa museli zaoberat.

damianana
25. aug 2014

super, prajem vela , vela sil , v dobrom, lahke to rozhodne nebude, nezabudni na seba a snaz sa relaxovat a hlavne si veci nebrat k srdcu a osobne a problemy inych nenos domov, ak to vies, lebo Tvoja rodina bude trpiet

Strana
z2