Učiteľstvo pre materské školy od septembra 2016
Rozhodla som sa ist studovat do BA na sukromnu skolu na 2 rocne nadstavbove studium - ucitelstvo pre materske skoly a SKD od septembra 2016. Som z okresu Banovce nad Bebravou. Ma niekto zaujem? Mozme spolu cestovat 🙂
@cokololadka ďakujem mám
@cokololadka ďakujem veľmi pekne🥰
@cokololadka kedy vám asi priski zo školy pozvanie na prijmacky alebo nejake info, sa bojim, ze ci vôbec obdržali prihlášku😊
@sky_1 ak sa dobre pamätám tak posledný augustový týždeň som dostala pozvánku do školy.
@cokololadka tak to je strašne neskoro, nakoľko sa od septembra začína .
Doručené majú byť do júna ,uvádzajú na ich stránke
Ake su poplatky na škole v šr 2022-2023.dakujem
@silvi15 aj mna by to zaujímalo 🙂
@barbora1911 doteraz bolo 600€ / rok
@terka224 Oki vďaka 😉
Ahojte dnes mi prišlo pozvanie do školy tak čakajte hádam už aj vy v najbližších dňoch 😏😊
@maru1453 aj mne 😄
Ahojte no ktorú stretnem na zápise vo štvrtok?
@cokololadka zdravím mohla by som aj ja poprosiť otázky?
sara.balazova12@gmail.com
@terka224 Ahoj, mala by som ísť študovať od septembra na pedagogickú chcela by som sa opýtať, koľko krát ste tam nemuseli byť koľko bolo povolené teda vymýšľať, s čoho všetkeho pozostáva studium keďže to bude moja druha a nova škola a dá sa to zvládnuť popri práci áno
@lenka14042 jasné dá sa to zvládnuť popri práci. Ja som maturovala a doma mala 1 mesačne bábätko tak keď som to dala ja tak to dá hocikto 😂 a do školy nemusíte chodiť, stačí na písomky a skúšky. Ja som chodila ale potom keď som už bola viac tehotná som už vôbec nechodila, potom len na maturitu
Prosím vás nastupuje niekto tento týždeň prvý krát?
@cokololadka Dobry vecer, mozem poprosit aj ja otazky? Dakujem. pikulovasilvia@gmail.com
@sslivkaa Poslané .
@cokololadka možem vás aj ja poprosiť?jankabranko@gmail.com
@cokololadka aj jaaa sara.balazova12@gmail.com
@cokololadka mohla by som pekne poprosiť aj ja? Ďakujem krásne 🙏🏼 lpodluzanska@gmail.com
@liviaaa Poslala som . Či sú aktuálne to neviem .

@sky_1
@terka224
@maru1453 Poslané .