Učiteľstvo pre materské školy od septembra 2016
Rozhodla som sa ist studovat do BA na sukromnu skolu na 2 rocne nadstavbove studium - ucitelstvo pre materske skoly a SKD od septembra 2016. Som z okresu Banovce nad Bebravou. Ma niekto zaujem? Mozme spolu cestovat 🙂
@cokololadka dobrý deň, Prosím Vás, ak budete mať čas, môžem aj ja poprosiť o tie maturitné otázky? Ďakujem veľmi pekne 🙂 ivikkovacova@gmail.com
Ahojte dievčatá, je tu niekto, kto má maturitné otázky na Bieloruskú. Bola by som veľmi vďačná za zaslanie
Ahojte baby. Prosim vas ako to je na bieloruskej s hudobnou? Robia sa skušky zo spevu a z hry na hudobny nastroj? Alebo skor len skusky teoretickeho charakteru. Nie som moc hudobne nadana a mam z toho obavy. Dakujem za odpoved
@simona1111 ahoj skúšky teoretického charakteru... Nemusíš mať obavy 🙂
@simona1111 nerobia sa skúšky pošlú vás do triedy skontrolujú potrebné doklady, zapíšte sa na ktorí deň chcete chodiť a povedia ďalšie inštrukcie
Ahojte,je tu niekto kto bol minulý rok na zápise na Bieloruskej?Ako to prosím vás prebiehalo a koľko ste sa tam zdržali?dakujem
Dobrý deň,prosím Vás,nemá niekto aktuálny sobotný rozvrh 1 ročníka,chcela by som vedieť predmety,ktoré sa aktuálne vyučujú,ďakujem veľmi pekne
@kejsynka a poslala by si mi ich, prosím? ivikkovacova@gmail.com dakujem

@89kiki ahoj, prosim ta paneuropska ma ucitelstvo? Ja som si pozerala teraz ich stranku a videla som tam len fakultu prava, masmedii, informtiky a ekonomie. Dakujem za odpoved