Učiteľstvo pre materské školy od septembra 2016
Rozhodla som sa ist studovat do BA na sukromnu skolu na 2 rocne nadstavbove studium - ucitelstvo pre materske skoly a SKD od septembra 2016. Som z okresu Banovce nad Bebravou. Ma niekto zaujem? Mozme spolu cestovat 🙂
@marlau Ahoj 🙂 ani mne nic zatial neprislo, ale snad nas zoberu vsetky a uvidime sa tam 😁
Zdravím, vie mi niekto, prosím, poradiť, ak si podám prihlášku teraz, šance mám nastúpiť až v budúcom školskom roku, či? Z vaších príspevkov som vyčítala, že je tam veľký nátresk, či???Ďakujem
@sunyrose Ahoj,hlasis sa na Bielorusku?Teda chces sa hlasit?U mna to bolo tak ze ja som podavala prihlasku neskoro po termine,volala som zriadovatelke a ta mi povedala,ze ked nenastupia vsetky co podali prihlasku mam prist a informovat sa .Ja som jej este napisala mail a tesne pred otvorenim mi napisala ze mozem dojst.Ale vela bab tam bolo s oneskorenymi prihlaskami tiez,ci ich zobrala neviem ,ale vzdy je sanca ,lebo sa prihlasia a nenastupia,vybav si vsetky papiere nech to mas prichystane a zavolaj jej.Urcite je vzdy sanca sa tam dostat.
@marlau
@janulienkaa28
Ahojte baby, aj ja som si dávala prihlášku na externe štúdium. Dnes mi prišlo toto. Neviete, čo to znamená? Asi nie, ze som ešte prijatá ale ešte nejaké prijímacie skúšky.
Budem rada ak mi poradí hlavne niekto, kto to už absolvoval. Dakujem
@terka224 mne prišlo to isté.
@1gabriela13 aj mne,syn to schoval ,lebo vedel ,že na to čakám. Ja mám pozvánku na piatok
@1gabriela13 aj mne dnes došlo ja mam v sobotu. To znamená ze keď sa dostaviť tak si prijatá 🙂 super baby teším sa tak sa tam vidíme
Baby mne dnes prišla pozvánka na štvrtok, lepšie by mi pasovala sobota, myslite, že keď tam zavolám, dalo by sa to presunúť?
Dievčatá ja mam obavy co z nich vyleze, minuli rok nás bolo aj 50 v jednej triede

@noni99 absolutne nie